Pärast "Kuuuurija" saadet valitses Narva ja Gustavi kohvikutes kaos (1)

Kuuuurija
, Kuuuurija
Copy
Kringel. Pilt on illustratiivne
Kringel. Pilt on illustratiivne Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Katrin Lusti telefon ja postkast on viimased kaks päeva olnud punane. Inimesed kurdavad, kuidas pärast esmaspäevast "Kuuuurija" saadet on Narva kohviku kringlid otsa saanud.

"Ma läksin hommikul kell 11 kohale ja juba olid kõik ära ostetud, " märkis Lustile üks murelik kodanik. "Koha peal väideti, et kogu päeva kringlid osteti juba hommikul ära," rääkis teine televaataja, kelle suu pärast saadet vett jooksis ja kes samuti hommikul sammud Narva maantee kohviku suunas seadis.

Katrin Lust helistas täna hommikul Narva kohvikusse ja küsis, kas tõesti on olukord pärast saadet nii hull.

"Jah, meil oli siin eile täielik kaos," vastas Narva kohviku juhataja, "Me ei teadnud, et esmaspäeval see saade tuleb ja hommikul hakkasid inimesed tulema juba varakult ja kringleid ostma. Oleks me teadnud, et saade tuleb me oleks neid teinud rohkem, aga me ei teadnud ja sellepärast saidki kõik juba hommikul otsa," rääkis juhataja, kelle sõnul ei saanud müüjad alguses aru mis toimub. Kui kliendid selgitasid, et kringlit näidati telesaates, said nad aru, et neid tuleb lihtsalt juurde teha, sest rahva nõudlus aina kasvas.

"Meil hakkasid pagarid neid kiiresti juurde valmistama ja lõunaks saime kringlid leti peale tagasi," rääkis naine. Katrin Lusti küsimusele, kui palju kringleid kokku müüdi, juhata vastata ei osanud.

"Issand jumal neid müüdi nii palju, seda ma küll ei oska öelda. Siin oli täielik hullumaja," lisas ta.

Katrin Lust küsis ka Tartust, Werneri kohvikust, kuidas saade nende müüki mõjutas. Räägiti ju "Kuuuurijas" ka Gustavi kookidest, mida Erik Orgu väidetavalt salaja mugis. 

"Muidugi müüsime rohkem, kliendid tundsid huvi, võtsid ühendust sotsiaalmeedias ja tegid muhedaid postitusi," kirjutas meile Gustavi ja Werneri turundusjuht Kadi Riive. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles