Briti verinoore näitlejanna surma kohta avaldati uusi ehmatavaid üksikasju

Elu24
Copy
Mya-Lecia Naylor leiti surnuna.
Mya-Lecia Naylor leiti surnuna. Foto: PA Wire/Scanpix

Briti lastetelevisiooni «CBBC» 16-aastane staar Mya-Lecia Naylor leiti selle aasta 7. aprillil Lõuna-Londoni kodust surnuna, vahendab Daily Mail. Nüüd on teada, mis tüdrukuga juhtus.

Noore näitlejanna surma kinnitas Lõuna-Londoni abikoroner Toby Watkins, kelle sõnul leiti tüdruk surnuna oma kodust Norwoodist, teatab Daily Mail.

Naylori elutu keha leidis perekonna aiatelgis rippumas tüdruku ema Zena Beggs (46), kes kutsus kiirabi. Tüdrukut püüti elustada, kuid asjatult.

Uurijad on veendunud, et surma põhjuseks oli enesetapp poomise läbi.  

Naylor oli stressis põhikooli eksamite pärast, tüdruku vanemad olid koolilt saanud telefonikõne, mille teemaks olid staari kehvad hinded. 

Samuti oli tüdruk koduarestis, vanemad olid talle peole minemise ära keelanud, öö enne surma veetis ta vaadates oma perega filmi, mis sisaldas enesetapustseeni, vahendab Daily Mail. 

Tüdruku isa Martin Naylor ütles kohtus: «Ta ei olnud oma tavalises tujus ...ta oli eksamite pärast stressis. Mya-Lecia teadis, et tal on vaja hakata eksamiteks valmistuma.»

Koroneri sõnul ei leitud Naylori organismist alkoholi ega narkootikume ning isa Martin Naylor lisas, et ta oli tüdrukut kaks tundi enne tema surma näinud ja arvab, et tegemist oli hetkeotsusega ning näitlejannal ei olnud tegelikult plaanis ennast tappa.

«Ma ausalt usun, et ta tegi seda, et millelegi tähelepanu juhtida. Ma tõesti usun, et ta ei tahtnud enesetappu teha. Tal olid suured tulevikuplaanid.»

Naylor on mänginud peaosades mitmes CBBC hittseriaalis nagu «Millie Inbetween» ja «Almost Never». Näitlejanna on astunud üles ka mitmes Hollywoodi filmis, kus ta mängis selliste staaride kõrval nagu Halle Berry ja Tom Hanks. 

 
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles