Tantsumuusika suurnimi DJ Fresh esineb homme Rock Cafes

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DJ Fresh
DJ Fresh Foto: altsounds.com

Juba homme, 22. detsembri õhtul astub klubis Rock Cafe üles Suurbritanniast pärit drum’n bass muusika superstaar DJ Fresh.

Lõppeva aasta vingemail peol pakuvad DJ Freshile tuge kohalikud QBA, TO-SHA, L.EAZY legendaarsest Raadio2 saatest «Tjuun In» ning MHKL, K-SEIN ja JOZELS tänavuse aasta hitiks kujunenud peosarjast «Grind».

DJ Fresh, kodanikunimega Daniel Stein on tänapäeva üks hinnatumaid drum'n'bassi produtsente ja DJ'sid. Samuti on ta ühe maailma edukaima d’n’b plaadifirma Breakbeat Kaos kaasomanik. DJ Fresh tegutses kuni 2002. aastani legendaarses rühmituses Bad Company, seejärel alustas aga soolokarjääri.

Ta on koostööt teinud selliste artistidega nagu Andy C, DJ Shadow, Pet Shop Boys, Apollo 440, DJ Hype ja paljud teised. Lisaks osalenud rühmituse Pendulum tegemistes.

DJ Freshi esimene sooloalbum «Escape from Planet Monday» ilmus 2006. aastal. Laiema publiku südame võitis ta oma teise täispika albumiga «Kryptonite», mis ilmus 2009. aastal. Album jõudis UK Dance Chart edetabelis neljandale kohale. Sellelt kauamängivalt pärineb ka lugu «Golddust», mis trügis nii Suurbritannia kui Iirimaa TOP 40 edetabelisse.

Esimene singel kolmandalt seniilmumata stuudioalbumilt kannab nime «Louder» ja selles lööb kaasa lauljatar Sian Evans, kes on muuhulgas ka ansambli Kosheen solist. Seda lugu loetakse esimeseks dubstep lauluks, mis jõudis Suurbritannia singlimüügi edetabelis esimesele kohale.

Piletid DJ Freshi showle on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti. Uksed Rock Cafe'sse avanevad 22. detsembril kell 22, vanusepiirang 18 eluaastat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles