Tšiili jalgpalluritele määrati purjutamise eest pikk võistluskeeld

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tšiili jalgpallikoondislastele (vasakult) Carlos Carmonale, Jorge Valdiviale, Jean Beausejourile, Gonzalo Jarale ja Arturo Vidal (puudub pildilt) määrati distsipliini rikkumise eest kümnemänguline võistluskeeld.
Tšiili jalgpallikoondislastele (vasakult) Carlos Carmonale, Jorge Valdiviale, Jean Beausejourile, Gonzalo Jarale ja Arturo Vidal (puudub pildilt) määrati distsipliini rikkumise eest kümnemänguline võistluskeeld. Foto: SCANPIX

Viiele Tšiili jalgpallikoondislasele määrati kümnemänguline keeld, kuna nad hilinesid MM-valikmängu eelsele kogunemisele ja olid sellele lisaks ka purjus.

Võistluskeeld määrati Arturo Vidalile, Carlos Carmonale, Jorge Valdiviale, Jean Beausejourile ja Gonzalo Jarale, lisaks määrati kõigile rahatrahv, vahendab Reuters.

Tšiili pidi 7. novembril võõrsil MM-valikmängus mängima Uruguayga ning kui nimetatud viis mees koondise kogunemisele hilinesid ja saabudes purjus olid, jättis peatreener Claudio Borghi nad meeskonnast välja. Tšiili kaotas kohtumise 0:4.

«Keeld on järgmisele kümnele mängule, vahet pole, kas tegemist on ametliku mängu või sõpruskohtumisega,» teatas Tšiili jalgpalliliit (ANFP).

ANFP teatel olid mängijad koondise kogunemisele jõudes ebaadekvaatses seisus ega suutnud täita oma kohuseid professionaalsete jalgpalluritena, olles silmanähtavalt purjus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles