Videod: Vaata, millised uued ja värskendatud saated jõuavad algaval sügishooajal Kanal 2 eetrisse

Spekter
Copy
Teleajakirjanik Katrin Lust ("Kuuuurija") Kanal 2 sügishooaja tutvustusel
Teleajakirjanik Katrin Lust ("Kuuuurija") Kanal 2 sügishooaja tutvustusel Foto: Pressimaterjal

Teisipäeval toimus Apollo Kino Ülemistes Kanal 2 uue sügisprogrammi esitlus, kus tutvustati sel sügishooajal Kanal 2 ekraanile jõudvaid uusi teleprojekte ja seniste telelemmikute alustavaid värskeid hooaegu.

«Kanal 2 saab rõõmustada mitme positiivse tulemuse üle. Oleme sel aastal vaadatuim kommertskanal ja samuti oleme edukalt täitnud endale püstitatud eesmärki oma vaatajate keskmist vanust noorendada,» rõõmustas AS Postimees Grupi telekanalite programmijuht Kaspar Kaljas.

«Eriti rõõmustame Kanal 12 üle, mille vaataja keskmine iga on viimase paari aastaga muutunud pea kümme aastat nooremaks, see on oodatud uudis kindlasti ka me reklaamiklientidele,» lisas Kaljas.

Esmaspäeval alustav Kanal 2 sügishooaeg toob ekraanile mitu uut kodumaist saadet, mis haaravad huumori, südamlikkuse ja põnevusega. Armastatud telenägude kõrvale astuvad ka mitmed uued üllatajad.

Oma uusi projekte tutvustasid auhinnatud ajakirjanik Roald Johannson, kelle uus globaalne reportaažide sari «Roaldi retked» alustab Kanal 2s 17. septembril kell 20.00.

Saatejuht Eeva Esse paljastas nii mõnegi huvitava seiga oma uuest autorisaatest «Tõelised kangelased», kus erineva valdkonna tuntud eestlased pannakse üheks päevaks neile täiesti võõrasse ametisse. Nii veedab näiteks lauljatar Lenna Kuurmaa ühe pika päeva kitsefarmis karmi farmeritööd tehes ja poliitik Kaja Kallas kondiitriääris torte meisterdades. «Tõelised kangelased» on ekraanil juba reedel, 6. septembril kell 20.00. Eeva Esset näeb Kanal 2 ekraanil veel ka mälumängu «Kuldvillak» uue hooaja saatejuhina, mis alustab juba pühapäeval, 8. septembril kell 19.30.

Teiste Kanal 2 eetrinägude seas tutvustasid oma uut saadet ka Robert Rool ja Kristjan Ojang, kelle pöörane ja üllatusi täis reisiseiklus «Žigulidega idablokis» alustab Kanal 2s pühapäeval, 15. septembril kell 20.10.

Uuest nädalast naasevad puhkuselt Kanal 2 ekraanile ka televaatajatele juba armsaks saanud saated «Kuuuurija», «Pilvede all», «Kodutunne», «Jälg», «100 erilist eestlast» jt.

Kanal 2 sügishooaja avalöök toimub 2. septembril kell 19.00 Tallinnas Kristiine Keskuse spordirestoranis ja meelelahutuskeskuses O'Learys, kus leiavad aset saadete «Reporter» ja «Õhtu!» avalikud salvestused, kuhu on oodatud kõik huvilised oma lemmikutega kohtuma. Lisaks näeb suurelt ekraanilt «Kuuuurija» avaepisoodi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles