ENNE JA PÄRAST PILDID: naisstaarid, kes on ilulõikuste tõttu totaalselt muutunud

Elu24
Copy
Artikkel jätkub
1 / 13
Järgmine
Paljud naisstaarid on aastate jooksul ilulõikuste tõttu totaalselt muutunud. Üks neist on Pamela Anderson (pildid aastast 2000 ja 2018).
Paljud naisstaarid on aastate jooksul ilulõikuste tõttu totaalselt muutunud. Üks neist on Pamela Anderson (pildid aastast 2000 ja 2018). Foto: SCANPIX

Paljud naisstaarid on proovinud säilitada oma nooruslikku välimust läbi iluprotseduuride ja -lõikuste. Mitmete jaoks tähendab see aga seda, et naisterahvad näevad välja märkimisväärselt teistsugused ning nende näod on ilulõikuste tõttu täielikult muutunud. 

Ilulõikuste ja erinevate protseduuridega on enda välimust muutnud paljud tuntud näitlejannad ja naisartistid. Kunagistest filmi- ja teleekraani kaunitaridest muusikamaailma tähtedeni - paljud on teinud vähesel või rohkemal määral korrektuure nii enda näole kui ka kehale.

Elu24 toob ülevaate neist naisstaaridest, kes aastate jooksul ilulõikustega võib-olla aga liiga kaugele läinud. Kadunud on staaride loomulik ilu, mis nende karjääri algusaastatel fänne võlus ja nii mõnegi nägu näeb nüüd välja märkimisväärselt teistsugune. 

Artikkel jätkub
1 / 13
Järgmine
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles