Sarja looja avaldas, kuidas Meghan Markle naaseb talle kuulsuse toonud sarja

Elu24
Copy
Meghan Markle
Meghan Markle Foto: Stephen Lock / ZUMAPRESS.com

Sarja «Pintsaklipslased» fännid teavad, et Mike Rossi mänginud Patrick J. Adams tegi sarja viimatises osas väikese külalisesinemise. Kas see tähendab, et Rachel Zane on ka naasmas?

Nii Patrick J. Adams kui Meghan Markle olid mõlemad sarja «Pintsaklipslased» («Suits») esimesed seitse hooaega peaosalised. Aga kui Markle hakkas kurameerima prints Harryga ning Adams tahtis proovida uusi asju, kirjutati mõlemad sarjast välja. Paarike abiellus ja kolis elama teise Ameerika otsa Seattle’isse.

Patrick J. Adams sarjast «Pintsaklipslased».
Patrick J. Adams sarjast «Pintsaklipslased». Foto: Hutchins Photo / Katrina Jordan/Sipa USA

Sarja kaheksas hooaeg tutvustas uusi tegelasi. Alex Wheeler (Dulé Hill) ning Samantha Wheeler (Katherine Heigle) asendavad lahkunud Mike Rossi ja Rachel Zane’i. Ja Ameerikale omaselt hoiab sari ka rassilisel esindatusel silma peal, sest Hill on mustanahaline näitleja, ning esindatud on ka tugev naiskarakter, keda mängib Heigle.

Kolmapäeval linastus sarja «Pintsaklipslased» üheksanda hooaja viies osa. Kui esimesel neljal on Donna Paulsen (Sarah Rafferty) teinud paar-kolm telefonikõnet heale sõbrannale Rachel Zane’ile, siis on kõned läinud otse sõnumitesse. Rachel Zane’i häält ega nägu sarjas näha pole olnud.

Meghan Markle sarjas «Pintsaklipslased» 2017.
Meghan Markle sarjas «Pintsaklipslased» 2017. Foto: Ian Watson / AP

Patrick J. Adams aga astus viimases osas fännide ette, kui ta läks Mike Rossi rollis taaskord oma mentori ja hea sõbra Harvey Specteri (Gabriel Machti) vastu. Mike Rossi klient, kes on korvpallur, soovis oma sponsorfirma lepingust taanduda, sest ta külastas Hiinas asuva vabrikut ja nägi, et töötajaid ekspluateeritakse. Kuigi Harvey, kes esindab sponsorfirmat, oli kliendi heatahte märgiks kuu varem Samanthale andnud, siis osales ka tema «võitluses» Mike’i ja tema kliendi vastu. Mike Ross oleks tänu avalikkuse survele peaaegu juhtumi võitnud, aga Samantha rikkus eetilisi piire ning võit läks hoopis Harvey firmale. Nende ülemus sai Samantha rikkumisest teada ja vallandas ta koha peal.

Väljaanne New Idea kirjutas 9. juulil, et Rachel Zane on sarja viimases osas tõepoolest naasmas, kuid mitte ekraanile. Nii Patrick J. Adams kui sarja looja Aaron Korsh sõnasid, et Sussexi hertsoginna tegelaskuju näeb meenutusklippides (flashbacks) ja temaga räägitakse telefonis. Seega on Meghan Markle mingis mõttes sarja viimases hooajas ikka veel osaline, aga mitte enam nii suures mahus kui fännid lootsid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles