Mihkel Mattisen leiab rahu mediteerides

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Mattisen ja Tanja Mihhailova
Mihkel Mattisen ja Tanja Mihhailova Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Muusik Mihkel Mattisen (35) on üsnagi emotsionaalne inimene ja võib mingite asjade pärast väga keema minna. Rahu proovib ta leida transtsendentaalse meditatsiooni abil.

Oma abikaasast Terjest lahku läinud Mihkel rääkis Kroonika, et emotsionaalsed kriisid on keerukad, sõltumata sellest, millises korteris sa elad või kuhu riiki põgened. «Probleemid tuleb lahendada enda sees,» ütles mees elutargalt.

Sisemiste probleemide lahendamine on väga individuaalne. Mattisen üritab leida aega, et unustada väline ja olla oma sisemises maailmas. «Mu võtmesõnaks on transtsendentaalne meditatsioon, mida julgen soovitada kõigile.»

Mediteerimine annab mehele sisemist rahu, mõtteselgust ja energiat argitoimetusteks. «Pikas perspektiivis peaks paranema oluliselt mu vaimne ja füüsiline tervis. Näiteks südame- ja veresoonkonnahaiguste risk peaks vähenema ligi 50 protsenti.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles