Video: Tšehhi turistid loputasid hindude templis püha veega kanni ja ajasid kohalikud vihale

Elu24
Copy
Tšehhi turistid külvasid Balil paksu pahandust.
Tšehhi turistid külvasid Balil paksu pahandust. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Tšehhi turistid Sabina Dolezalova ja Zdenek Slouka sattusid Indoneesias Balil seiklemas käies pahandustesse, kui filmisid video, milles määrivad püha vett naise paljale tagumikule.

Dolezalova ja Slouka panid Instagrami üles video, mis on filmitud Bali populaarses turistilinnas Ubudis asuvas Beji templis, vahendab Daily Star.

Tšehhist pärit paar seisab videos pühamu ees ja mees paneb käe jooksva vee alla. Seejärel tõstab ta tüdruksõber oma seeliku üles ning mees plätserdab ta palja pepu veega kokku. Mida noored aga väidetavalt ei teadnud, oli see, et tegemist oli püha veega.

Esmaspäeval jagas video Bali senaator dr Arya Wedakarna, kes mõistis tšehhide käitumise hukka. Kohalik disainer Niluh Djelantik kutsus üles Balit olema valivamad selle osas, keda edaspidi pühamute juurde lastakse.

«Saatke nad riigist välja ja ärge laske neil enam Indoneesiasse tulla,» soovitas teine naine.

Tšehhi paar, kel on kahe peale kokku Instagramis üle 80 000 jälgija, on tehtu eest vabandust. «Me teotasime Ubudis püha templit ja püha vett ning me ei teadnud, et seda tegime, nii et vabandame juhtunu eest,» rääkis Slouka videos.

Dolezalova lisas, et nende eesmärk polnud kedagi solvata või halba teha. «Meil ei olnud aimugi, et see on püha vesi või et seal on püha tempel,» rääkis naine. Turistid loodavad, et neile antakse andeks ning saavad võimaluse tehtu heastada.

Vaata videot, mis pahandust tekitas!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles