Ameerikas tappis teismeline oma õe WiFi-parooli pärast

Elu24
Copy
Vang. Pilt on illustratiivne.
Vang. Pilt on illustratiivne. Foto: picture alliance / moodboard / Scanpix

Georgia osariigist pärit 18-aastane ameeriklane Kevon Watkins sai eluaegse vanglakaristuse, kuna tappis 2018. aasta veebruaris oma õe. Mõrva põhjuseks oli WiFi-parool, teatab macondistrictattorney.org.

16-aastane Kevon hakkas emaga 2018. aasta veebruaris vaidlema, kuna internetiühendus nende kodus oli liiga aeglane. Poiss oli muutnud ära pere WiFi-parooli, et ta saaks rahus videomänge mängida ilma, et teised tema internetiühendust segaks.

Kartes, et vaidlus muutub vägivaldseks, astus õde Alexus ema kaitseks välja. Kevon ja Alexus hakkasid kaklema, ning kukkusid selle käigus põrandale. Kuna ema ei suutnud neid eraldada, helistas ta hädaabisse. 

Asitõendid ning tunnistused kinnitasid, et Kevon võttis oma õe kägistamisvõttesse, ning hoidis teda selles umbes 15 minutit. Prokurör näitas kohtus politseiniku mundri külge kinnitatud kaamera poolt jäädvustatud salvestust, kus oli näha, et Kevon oli õde kägistanud kuni politsei saabumiseni. Politsei saabusid Watkinsite koju 10 minutit peale ema tehtud hädaabikõne.

Kevon lasi politsei käsul õest lahti ning too kukkus põrandale. Politseinikud proovisid Alexust elustada, kuid tütarlaps kuulutati samal õhtul kohalikus haiglas surnuks.

Prokurör esitas kohtunikule asitõendid kahe päeva jooksul, mille põhjal langetas kohtunik otsuse. Kevonile mõisteti nüüd, 2. augustil, eluaegne vanglakaristus tingimisi vabastamise võimalusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles