Galerii: poolsada filmihuvilist lasi endal tasuta kinopiletite nimel pea kiilaks ajada

Elu24
Copy

Eile õhtul täitus Rotermanni plats Coca-Cola Plaza juures võimsate masinate ning ligi poolsaja huvilisega, kes lasid «Kiired ja vihased» filmilinastuse puhul oma pead kiilaks ajada.

Märulifilmi «Kiired ja vihased: Hobbs ja Shaw» linastuse puhul kutsus Forum Cinemas huvilisi üles tasuta kinopiletite nimel oma pead filmikangelastega sarnaselt kiilaks ajama. Üleskutsele reageeris ligi poolsada fänni, kes said oma juuksed loovutada enne filmi linastust Rotermanni platsil, kuhu oli selleks üles seatud juuksurite töökohad ning vaatamiseks kohale toodud ka sobilikud muskelautod Eesti Mustangi Klubi poolt.

Sündmust juhtis ja kommenteeris Piret Järvis-Milder. 

Kino üleskutsele oma pead kiilaks ajada reageeriti kiiresti ning huvilisi oli rohkemgi kui juuksurid oleks jõudnud ära teenindada. Iga juustest loovutaja said kaks pääset samal õhtul algavale filmiseansile. 

«Filmi peategelaste siledad pealaed on praeguseks pea sama legendaarsed, kui film ise ja loomulikult peame ju ka meie seda vääriliselt tähistama,» lausus Kärner.

Need, kes raatsivad loovutada oma kiharad, millel pikkust üle 30 sentimeetri, saavad erilise tänu osaliseks, kuna nii pikad juuksed annetatakse Eesti Vähiliidu abil parukate tegemiseks.

«Kiired ja vihased: Hobbs ja Shaw» on armastatud filmisarja esimene kõrvallugu, mille algus ulatub filmisarja seitsmendasse osasse, kus peategelased esmakordselt kohtusid. Seni on mehed kostitanud teineteist vaid roppude sõnade ja teravate löökidega. Rivaalitsevad kiilaspead saavad nüüd taas kokku, kui välja ilmub küber-geneetiliselt täiustatud anarhist Brixton (Idris Elba).

Säravates pisirollides teevad üllatuslikud etteasted veel paar salapärast megastaari. Filmi on lavastanud «John Wicki» esimese osa kaasrežissöör ning megahittide «Deadpool 2» ja «Plahvatuslik blond» režissöör David Leitch «Kiirete ja vihaste» vaimse isa Chris Morgani stsenaariumi alusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles