Video: Hiinas toimunud veepargi-õnnetuses sai vigastada 44 inimest

Copy
Tsunaamilaine, mis põhjustas 44 inimesele vigastusi.
Tsunaamilaine, mis põhjustas 44 inimesele vigastusi. Foto: Youtube / Kuvatõmmis

Hiina Yulong Shuiyun veepargi tsunamibasseinis toimunud õnnetuses sai vigastada 44 inimest, kui lainekõrgust kontrollival masinal tekkis tehniline rike.

Lõbus päev veepargis muutus õuduseks, kui laineid tekitava masina rike saatis tsunamibasseinis inimeste suunas kolmemeetriseid laineid. Esialgse uurimise sõnul põhjustas õnnetuse elektrikatkestus basseini kontrollruumis, mis viis lainete kontrollimatule kasvule, vahendab South China Morning Post.

Õnnetuses sai vigastada 44 inimest ning mitmel kannatanul esines murdunud roideid. Viie inimese vigastused osutusid tõsisemaks ning nad vajasid haiglaravi, kuid nende seisund on stabiilne, ütles linnavalitsuse avaldatud teatis teisipäeval, vahendab South China Morning Post.

Kaamerale jäädvustatud videos on näha ujujaid saamas pihta ootamatult suure lainega ning on kuulda inimeste karjumist. Laine oli piisavalt suur, et ületada basseini ümber olnud äärist, põhjustades ohtu ka inimestele, kes sel hetkel vees ei olnud.

Teatises oli ka kirjas, et veepark pandi pärast õnnetust kinni ning tsunamibasseini ei avata enne juurdluse lõppemist. Ühe veepargi töötaja sõnul oli park teisipäeval küll suletud, kuid uurimise lõppemise tõttu avatakse park järgnevaks päevaks, vahendab South China Morning Post.

Õnnetus leidis aset esmaspäeval, Yulong Shuiyuni veekeskuses Hiinas. Veekeskus on selle piirkonna suurim ning seal on palju atraktsioone.

Mais hukkus Kirde-Hiinas veepargi õnnetuses kaks ning vigastada sai kaksteist inimest, kui veepargi liutoru purunes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles