Transnaisest juutuuber toob välja «seksuaalkiskja» patud: topless-peod alaealistega

Elu24
Copy
Transnaine Blaire White.
Transnaine Blaire White. Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Transnaine ja juutuuber Blaire White rääkis oma sotsiaalmeedia kanalis, missuguste õuduste ja veidrustega saab hakkama Jessica Yaniv. Tegu on inimesega, kes on Blaire'i arvates seksuaalkiskja.

Blaire White, kes on sündinud mehena, kuid kes on soovis, et maailm näeks teda naisena, otsustas teha Jessica Yanivist loo, kui viimase käitumine läks üle piiri. Yaniv olla mitme British Columbias Kanadas asuva ilusalongi vastu esitanud inimõiguste kohtusse kaebuse, kuna ainult naistele mõeldud salongides ei oldud nõus teda vahatama.

Jessica Yaniv
Jessica Yaniv Foto: twitter

Pärast ilusalongi juhtumit toob Blaire enda videos välja ka olukorra, kus Yaniv korraldab alaealistele tüdrukutele topless-basseinipidu, kuhu ükski teine täiskasvanu pole lubatud.

«Tema (Yaniv) on kõndiv ja rääkiv hirm sellest, mida inimesed kardavad, kui räägitakse transinimestest. See inimene on kõige pöörasem, jubedam ja haigem isik, kes jätab transinimestest ja tervest kogukonnast äärmiselt halva mulje. Ma tean, et nii mitmedki tuntud transinimesed ei ole tema vastu sõna võtnud. Aga ma võin ka eksida. Kuna tegu on kergesti kohtusse kaebava inimesega, siis ma alustan seda videot, öeldes, et kõik minu räägitu juhtus väidetavalt,» on Blaire ka ise ettevaatlik.

Jessica Yaniv on praegu mitme asja eest tule all ja Blaire tõi need asjad ükshaaval välja.

«Ta käib naiste riietusruumides mehena ja teeb alaealistest tüdrukutest pilte. Isegi minul transnaisena, kui ma teda riietusruumis näeksin, oleks veider olla. Ma ei ole küll ekspert, aga ma tean natuke, mida soovahetus tähendab, ja see inimene ei ole kirurgiliselt üldse midagi teinud. Kui nüüd öelda, et «Blaire, aga see on ju lihtsalt pilt ja mitte keegi ei saanud viga», siis oodake.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Miss America ??❤️ Are you pro-choice or pro-life?

A post shared by Blaire White (@msblairewhite) on

«Ta saadab pidevalt Facebookis ja sotsiaalmeedias teismelistele tüdrukutele väga selgeid sõnumeid.

Ja ma loen mõned nendest ette, mille Yaniv on nendele tüdrukutele saatnud:

Kas jõusaalis võtavad tüdrukud kõik paljaks?

Kas sa näed tisse ja tussi ka kunagi?

Kas sa näed kunagi tampooninööri tüdruku «asjast»​ välja rippumas?

Ma tõesti lootsin sinna sisse kõndides paljaste rindadega tüdrukuid näha.

Muidu läks hästi. Aga ma nägin vaid ühte tüdrukut püksikutes.

Kui riietusruumis on umbes 30 tüdrukut, siis kui paljudel sinu arvates on riideid vahetades tuped ja rinnad paljad?

Kui ta tahab tampooni, kas ma peaksin talle selle andma ja talle näitama, kuidas seda kasutada? Nagu et kas ma lähen temaga kabiini kaasa ja aitan teda? See tundub nii veider.

Kas 10–12-aastase tüdruku käest sidemete või tampooni küsimine on imelik?»

«See on teine asi,» jätkan Blaire. «Kas Yaniv on hull või on teadlikult kiskja? Sest Yaniv usub, et tal võivad päevad olla. Ta kirjutab tüdrukutele, et arvab, et tal hakkavad varsti päevad. Yanivil ei hakka varsti päevad.»

Naljakal kombel võib Blaire'i tema sõnade eest oodata ise transfoobiks kutsumine. 

«Ma tean, et mind hakatakse sellepärast transfoobiks kutsuma, kuna ma kutsun seda inimest meheks. Aga ma ei usu, et tema puhul on tegu transnaisega. Ma usun, et ta on seksuaalkiskja, kes teeskleb, et on transnaine.»

«Ärge arvake, et naised tõepoolest räägivad teineteisega nagu nendes sõnumites kirjas. Või et isegi transnaised nii räägivad. Yanivil on ilmselgelt kinnisidee naiste hügieeniesemetega. See on äärmiselt häiriv ja selle peab välja tooma.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Unstoppable.

A post shared by Blaire White (@msblairewhite) on

«Siin on ka üks näide Yanivi säutsust, mida ta jagas.»

Blaire loeb säutsu ette: «Kohtunik otsustas, et tüdrukutel pole poiste ees privaatsuseks õigust».

Blaire jagas Yanivi reaktsiooni: «Ja Yaniv jagas seda ning kirjutas juurde «JESS, JESS, JESS #LGBTõigused».»

«Sa oled rõõmus, et tüdrukutel pole oma keha osas privaatsust ja ütled, et see on LGBTga seotud? Ei ole. See vaid näitab, et sa oled pervert.»

«Ja siis asi, millest paljud räägivad. Tema käitumise tõttu on suletud naistele mõeldud spaa, kuna naisvahataja ei soovinud tema meessuguorganeid vahatada. Ta on enam kui tosina spaa vastu esitanud samalaadse kaebuse

«Lisaks korraldab ta topless-ujumispidusid. Lastega. Tuues spetsiaalselt välja, et need on topless-peod. Ta kirjutas nõusolekuankeedile, et lapsevanematel ja hooldajatel on keelatud sellest üritusest osa võtta. See näitab, et mitte ükski teine täiskasvanud peale Yanivi enda ei tohi lastele ligi pääseda. Yaniv tahab lastele ligi pääseda, ilma et vanemad teda segaksid. See on nii läbinähtav ja õõvastav.»

«Selliste juhtumite puhul ma mõtlen alati sellele, kas nendel inimestel on pere? Kas Jessica Yanivil on pere? Kas nemad saavad kõige selle peatamiseks midagi teha? Kas anda Yanivile vaimset abi või ta lihtsalt lastest eemale hoida? Ma alati mõtlen sellele ja ma lihtsalt ei tea.»

«[Yanivi] käitumine on transkogukonna jaoks äärmiselt halb. Kõik inimesed, kellel on transinimeste vastu vastikud või vaenulikud tunded, saavad nüüd nendele kinnitust, kuna Yanivi-sugune inimene käib ringi. Üks inimene ei tohiks terve kogukonna mainet alla tuua, aga kui mitte keegi sellest kogukonnas ei heida sellele inimesele tema tegusid ette, siis kuidas saab kriitikuid nende arvamustes süüdistada?»

«Ma olen saanud tervel hulgal sõnumeid, kus mulle öeldakse, et ma olen õel, kuna Yaniv ei näe välja nagu transnaine, nad ütlevad, et ma olen transfoobne. See on haige, kui inimesed arvavad, et Yanivist rääkimine ja tema tegude päevavalgele toomine tuleb minu õelusest. Ei. Tegu on seksuaalkiskjaga. Ta tahab alaealistega topless-pidusid korraldada. Ja kõigele lisaks pannakse tema tegude tõttu naiste spaad kinni, kuna sealsed töötajad ei taha vahatada tema … intiimkehaosi.»

«Transaktivistide töö üks osa on end sellistest inimestest eemaldada ja öelda, et Yanivi-suguste käitumine ei ole okei. Ma ei tea, miks teised transidest avaliku elu tegelased sellel teemal sõna ei võta. Minu asi ei ole otsustada, mis sisu nad oma platvormil jagavad, aga ometi vinguvad nad paljude asjade üle. Ma tean, et nad on sellest juhtumist kuulnud. Selle asemele, et kirjutada oma 17 säutsu selle kohta, kui halb mina olen, äkki kirjutad ühe, mis ütleb, kui halb kogu Yaniv on. Kas see on nii halb asi, mida eeldada?»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles