SUVINE SUHTE- JA SEKSIHOROSKOOP annab teada, kes leiab armastuse ja kes jääb jätkuvalt vallaliseks

Copy
Seks (foto on illustratiivne)
Seks (foto on illustratiivne) Foto: SCANPIX

Mida võib oodata uuelt nädalalt? Kelle hormoonid kõrgete temperatuuride saatel lakke paiskuvad? Kes vajab voodis kamasutra abi? Elu24 tähetark Rigoberto toob suhte- ja armastuse horoskoobis välja kõik, mida eelseisvalt nädalalt võid oodata.

JÄÄR (21.III – 19.IV)

Värsketel paaridel on väga tähtis see, et nad veedaksid puhkused perekonnast eemal. Nad peavad leidma aega teineteisele ja tundma üksteisest rõõmu. Probleemide tekkimisel on väga tähtis, et ei püütaks minevikust välja tuua mõnda vana probleemi ega kulutataks vaidlemisele nii palju energiat. Kui seda aga teha ei suudeta, siis on väga suur tõenäosus, et paar läheb lahku. 

SÕNN (20.IV – 20.V)

Sõnn peab keskenduma enda partnerile ja tema vajadustele. Väga oluline on jätta enda nõudmised tahaplaanile ja proovida enda partnerit rohkem tundma õppida. Uus nädal ei ole hea nendele armulindudele, kes on küll koos, aga mitte veel abiellunud. Ja kui sa pole veel abiellunud, siis sa pead veel edasi lükkama, see pole sinu armunädal.

KAKSIKUD (21.V – 20.VI)

Abielus olevatel inimestel on väga tähtis, et praegu enda partneriga tülli ei lähe. Sel ajal on Jupiter eriti aktiivne ja agressiivne, ning võib Kaksikud liiga isepäiseks muuta. Käesoleva nädala jooksul võib juhtuda nii mõndagi, mis sinu suhet testivad, aga sa pead suutma seda olukorda kontrollida, sest ainult siis tuled sa pingelisest olukorrast välja. Vallalised kaksikud, praegu suhtega alustada ei ole hea mõte. Tuleks oodata sügiseni. 

VÄHK (21.VI – 22.VII)

Suhtes Vähid peavad suurt rõhku panema sellele, et neil jääks enda partneri jaoks aega ning iga hinna eest tuleb tülisid vältida. Vähki võivad nüüd ärritada paljud varem ignoreeritud probleemid ja kui hakatakse neid välja tooma, siis võib see suhtele hukatuslikult mõjuda. Aga seks on selle eest hea. Vallalised peaksid nüüd enda mugavustsoonist välja astuma ja vaadata, mis ümberringi toimub. Kunagi ei tea, kus armastus end peidab, isegi kui see on vaid 15 minutiks.

LÕVI (23.VII – 22.VIII)

Lõvi peaks iga kord ärritudes end rahustama ja mõtlema, et su partner ei ole mõtetelugeja. Sa pead end verbaalselt väljendama, et enda soovid talle teatavaks teha.
Samamoodi on lood ka magamistoas. Sa mõtled vaid endale ning jätad partneri soovid tahaplaanile. Seda nii abielupaaride kui vallaliste puhul. Iga kord kui tunned, et situatsioon on intiimseks minemas, pead sa mõtlema sellele, et sa enda partnerile liiga ei teeks. Seks ei pea ju olema alati ühekordne ning ebameeldiv, vaid pikemaajalisem ja nauditav. Nii et ole enda tegudega ettevaatlik.

NEITSI (23.VIII – 22.IX)

Neitsid võivad nüüd olla väga emotsionaalsed. Ja need tekkinud emotsioonid võivad tekitada probleeme. Kui sa oled abielus, siis emotsioonid võivad sulle isegi hästi mõjuda. Su partner tunneb sinuga suuremat lähedust ja tahab sind aidata. Aga praegusel perioodil ei ole seks väga sage nähtus sinu magamistoas. Sa oled suvel aktiivne ja sul pole aega sellele mõelda. Vallalisena peaksid silmad lahti hoidma, sest armastus on pime ja võib sind tabada siis, kui sa seda kõige vähem ootad.

KAALUD (23.IX – 20.X)

Vallalised ei peaks nüüd püüdma armastust tagant sundida. See võib viia ainult südamevaluni, mida terve ülejäänud aasta ravitakse. Selle asemel peaks tugevdama olemasolevaid suhteid sõprade ja pereliikmetega. Kui aga on soov vaadata, mis armastuseturul toimub, peaksid kaalud proovima üheöösuhteid, sest need aitavad kaasa kogemuste hankimisele ning muudavad su julgemaks.

SKORPION (23.X – 21.XI)

Armastus on tugev nii magamistoas kui sealt väljas. Tuntakse vajadust teineteise järele. Õrnus ja kirg käivad käsikäes. Vallalised peaksid nüüd mõtlema, mida nad enda tulevaselt partnerilt saada soovivad ja seda inimest otsima sealt, kus teda leida võiks. Valest kohast otsides võid ju endale kaaslase leida, aga see suhe ei ole püsiv, sest aasta lõpp võib olla karm ja raske ning rutakalt leitud suhted on kergem purunema.

AMBUR (22.XI – 21.XII)

Kui sa oled juba kellegagi koos, siis sa võiksid teha esimese sammu ja vihjata, et sul on huvi temaga tõsisema pühenduse osas. Kui aga suhe on alles noor, siis tuleks uurida, mis on sinu partneri pikemaajalised plaanid. Kui tal sügava suhte soovi ei ole, siis ei ole mõtet tema peale aega raisata, sest sa kulutad sellega enda kvaliteetset aega. 

KALJUKITS (22.XII – 19.I)

Äsja abiellunute jaoks on käes romantiline ja kirge täis aeg. Sa pead elu pakutud võimalustest vaid kinni haarama ja sa saad aru, et elu ei olegi nii raske kui sa arvasid. Hoia enda partner õnnelikuna ja sa oled ka ise õnnelik. Vallalisena peaksid sa keskenduma rohkem koolile või tööle, sest hetkel ei ole sinu armuelus väga hea. Sa küll tunned vajadust läheduse ja intiimsuse järele, kuid lihtsam on sel perioodil koos sõpradega olla ning koos perega aega veeta

VEEVALAJA (20.I – 18.II)

Võiksid nüüd ise juhtohjad haarata ning näidata kaaslasele enda liidriomadusi. Sa oled rohkem väärt kui sa arvad ning sa pead seda teistele näitama. Sinu silmarõõm on sinu selge ning südamliku eneseväljenduse üle kindlasti uhke. Vallaline peaks aga just nüüd kindlasti suhtesse leidma, sest sinu enesekindlus ja julgus on ahvatlevad.

KALAD (19.II – 20.III)

Vallalised peaksid uurima enda sõpradelt ja tuttavatelt, kas nad tunnevad kedagi, kes samamoodi armastust otsivad. Kalad ei oska teha õigeid otsuseid ja see võib siia masenduseni. Ja masendus viib enesekindluse langemiseni. Kuna sul on elus rasked ajad, kuna sinu isiklikud probleemid mõjutavad ka sinu tööd, siis sa saad näha, mida sinu lähedased sinust tegelikult arvavad. See annab sulle võimaluse ära tunda, kes on sinu tõelised sõbrad. Paljude abielupaaride jaoks võib hetkeseis tähendada suhte lõppu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles