Tühjad pihud? Lauri Pedaja küsis autogrammi eest raha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri pedaja
Lauri pedaja Foto: Kanal 2

Ülemöödunud nädalavahetusel Tartus tantsuvõistlust uudistanud tantsutäht Lauri Pedaja (24) jäi peagi väikestele fännidele silma - õige pea tormles tema ümber hulk lapsi, kes kõik autogrammi või koos pilti teha soovisid.

Suur oli aga pisikeste inimeste üllatus kui Pedaja ühel hetkel tõsise näoga teatas - foto temaga maksab 10 ning autogramm 2 eurot! Ei pea vist mainima, et paljud lapsed kõmpisid seepeale noruspäi minema, kirjutab Kroonika.

«No see oli ju nali! See laps, kes väidab, et ostis minu autogrammi, valetab,» naerab Lauri. «Ma ei teeks iial midagi sellist! Mu ümber oli ühel hetkel päris korralik hulk lapsi ja ma lihtsalt lõõpisin nendega...»

Vembumees Lauri väisas tantsuvõistlust koos samuti «Ühikarottidest» tuntud sõbra Roger «Tibu» Stahlmaniga. «Rogeri hobiks on fotograafia ja ta käis seal üht võistlusel osalenud tuttavat tüdrukut pildistamas,» annab Lauri aimu ka semu sihtidest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles