Maailmarändur Liza Lind annab nõu, mida teha, kui Instagram ära tüütab

Elu24
Copy
Liza Lind Skechersi kevadhooaja avaüritusel.
Liza Lind Skechersi kevadhooaja avaüritusel. Foto: Erlend Štaub

Eesti instakaunitar Liza Lind kurtis Instagrami story's, et tunneb viimasel ajal Instagramis surfates igavust. Naine pakkus välja ka variandi, kuidas probleemist vabaneda.

«Ma olen viimasel ajal Instagramis igavust ja pettumust tundnud, nii et lõpetasin mitmete inimeste jälgimise,» alustas 21-aastane Liza Lind, kellel on Instagramis üle 36 000 jälgija.

«Nende asemel hakkasin jälgima artiste, rannabeibesid, kirjanikke jne ja ausalt öeldes tunnen ennast juba praegu natuke rohkem inspireeritult,» ütles kaunis reisiblogija.

«Minu nõuanne: kui oled viimasel ajal tundnud, et Instagram ei paelu sind enam, siis ära jälgi enam kedagi, kes sinu elule lisaväärtust ei anna,» õpetas Liza Lind. Loodetavasti ei kaota kaunitar ise selle nõuande peale jälgijaid!

«Lisaks ei ole Instagramis surfamise mõte see, et tunneksid end halvasti, kuna ei tee piisavalt trenni, pole piisavalt heas vormis või küllalt talendikas – see peaks sind inspireerima ja aitama leida uusi perspektiive, nii et ärge võtke kõike tõe pähe, mida siin näete. Instagram on lihtsalt tipphetkede kogumik,» jagas maailmarändur oma tarkusi.

Naine räägib sulatõtt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles