Seksikas 50-aastane üksikema teenib oma kehaga raha, tehes seda ülla eesmärgi nimel (1)

Elu24
Copy
Fran Sawyer.
Fran Sawyer. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Fran Sawyer (50), kelle sotsiaalmeedia koosneb teda jumaldatavest fännidest, esitas meestele väljakutse, teatab Daily Star. Selle tulemusena on naine teeninud juba üle 100 tuhande euro ning seda kõike ülla eesmärgi nimel!

Viimased kolm aastat on Fran kogunud sotsiaalmeedias oma seksikate piltidega raha erinevatele heategevustele. «Ma lõin seksika sotsiaalmeedia imago väikese nüanssiga,» kommenteerib Fran oma ettevõtmist. Naine kutsub ennast hellitavalt seksikaks Robin Hoodiks.

Frani isal oli multipleksskleroos ja tema 15-aastane poeg sündis kasvajaga, seega naine on väga teadlik, kui raske ja väljakutsuv võib olla inimeste hooldamine. Näiteks oli Fran šokeeritud, kui ta pidi oma pojale ratastooli ostma, mis osutus väga kulukaks. «Paljudele lastevanematele on isegi liikumisvahendite omandamine probleemiks,» tunnistas üksikema kurvalt.

«Ma olen veetnud palju aega haiglates ja tean, et paljud lapsed vajavad stabiilset abi,» põhjendas Fran oma heateo tagamaid lähemalt. 

Nõnda alustas Fran sotsiaalmeedias seksikate piltide müümist. Naine lisab oma postitustele hüperlingi ning palub oma fännidel vastavale heategevuslehele raha kanda. «Inimesed ostavad mu pilte ja koguni minu lõigatud juukseid,» tunnistab naine.

Tõestuseks palub ta annetusest kuvatõmmist. Fran ei teeni ise enda seksikate piltide eest sentigi. «Mulle meeldib näha inimesi õnnelikuna pärast seda, kui olen neid aidanud,» täpsustab Fran. Naise sõnul on tal koguni piinlik, kui teda tänada proovitakse.

«Üks noormees vajas spetsiaalset ratastooli, et ragbit mängida. Pärast, kui ta ratastooli kätte sai, proovis ta mind tänada, kuid mul hakkas häbi,» ütleb Fran avameelselt. «Ma lihtsalt kasutan seda, mida emake loodus mulle andis.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Keep #smiling ?

A post shared by Fran (@franstar1_) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#curvywomen ?? you had a lovely day in the #sun

A post shared by Fran (@franstar1_) on

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles