Itaalia kunstnik lasi veganiks hakkamise puhul kehale tätoveerida 40 000 risti

Elu24
Copy
Alfredo Meschi
Alfredo Meschi Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Tema kehast sai niiviisi aktivismivahend, mille abil maailma loomade kannatustest teavitada.

Eesti Vegan Selts jagas oma Facebooki lehel lugu mehest, kes võtab oma toetust loomade vastu väga tõsiselt. Alfredo Meschi hakkas ta 2014. aastal veganiks ning otsustas oma kehale tätoveerida loomade arvu, keda inimkond igal sekundil toidu nimel tapab. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last weekend, at the Florence Tattoo Convention, I had this scarification: one X on my fingerprint. It is part of a new artivism project (I will show you as soon as it will be healed). And yes, it was painful, much more painful than the 40,000 Xs tattoos. But while I was in pain, it was enough for me to think about the unbelievable amount of pain that trillions of Animals are suffering due to our cruelty and to the fact that I will fight for them with my art 24/7. Please, join the Animal Liberation's struggle... Scarification by @maxartmod, original photo by Alex Van Dutch Thank you so much guys! #projectxcollectiveartivism #becomeanartivist #everysecondcounts #alfredomeschix #40000x #untilallarefree #animalliberation #stopkillingmypeople #antispeciesesistartivism #byanymediumnecessary #misothery #antispeciesism #stopanimalholocaust #veganactivist #vegantattoo #artivism #artivismo #tatuaggiovegan #2017vegan #veganartivism #someonenotsomething #bodyart #untillallarefreenooneisfree #fff #fishfeelfear #fishismurder @florencetattooconvention #worldtattooevents #florencetattooconvention #projectx #alfredomeschi

A post shared by Alfredo Meschi (@alfredomeschix) on

Meschi ütleb, et inimkond elab justkui amneesias, kus empaatiat ja kaastunnet saab pidevalt sisse ja välja lülitada. Tema tätoveeritud keha on aga igapäevaseks meenutuseks sellest, mida loomadega teeme.

Ta rõõmustab, et inimestel on tema tätoveeringute vastu siiras huvi: «Kui inimesed näevad mind või fotosid minust, reageerivad nad suure entusiasmi või raevuka kriitikaga. Aga oluline on see, et nad pööravad sellele tähelepanu. Vestlusete alustamine ja küsimuste küsimine on minu jaoks väärtuslikud võimalused nende teadlikkuse suunamiseks.»

Ristid tätoveeriti Meschi kehale ühe aasta jooksul ning selleks kasutati vegansõbralikke tinte.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles