Suur rallipidu jõuab Kanal 2 vahendusel enam kui kolmekümnesse riiki üle maailma

Elu24
Copy
Kanal 2 vahendusel jõuab suur rallipidu rohkem kui kolmekümnesse riiki üle maailma.
Kanal 2 vahendusel jõuab suur rallipidu rohkem kui kolmekümnesse riiki üle maailma. Foto: promo

Juba sellel nädalavahetusel stardib tänavune Baltikumi suurim autospordisündmus, Shell Helix Rally Estonia, mis on ametlik WRC promotsiooniralli. Postimees Grupi ja Kanal 2 toodetavaid otseülekandeid näitavad lisaks Soomele, Rootsile, Norrale ja paljudele teistele Euroopa riikidele ka Hiina, Jaapani, Mehhiko ning Uus-Meremaa kanalid.

Kokku toodetakse Shell Helix Rally Estonialt 10 tundi erinevat telematerjali, mille hulka kuuluvad otseülekanded, päevakokkuvõtted ja videomaterjal maailma uudistekanalitele.

Kanal 2 ekraanil näeb esimest otseülekannet homme kell 20.00 Shell Helix Rally Estonia pidulikult avamiselt, mis kuulutab selle aasta võimsaima Baltikumi rallinädalavahetuse alanuks.

12.-14. juulil toimuv suursündmus pakub läbi kolme päeva palju erinevaid tegevusi, kohale on oodata kümneid tuhandeid pealtvaatajaid. Võistlejaid registreerus kokku 105 ja nad tulevad 16 erinevast riigist.

«Üldrahvalik laulu ja tantsupidu muutub nüüd rallipeoks, sest osa maailma ralliparemikust tuleb sel nädalavahetusel oma oskusi näitama Tartusse ja Otepääle, sest Lõuna-Eesti kuppelmaastikel kihutatakse Shell Helix Rally Estonia 2019,» kommenteerib aktsiaseltsi Postimees Grupp peaprodutsent Marko Kaljuveer.

«Sellist rallipidu näeb Eestis esmakordselt,» lisab Kaljuveer.

Shell Helix Rally Estonia 2019 sõidetakse 12.-14. juulil Tartu, Otepää, Elva, Kanepi ja Kambja teedel ning see on FIA European Rally Trophy ning Eesti ja Läti meistrivõistluste etapp ja WRC ametlik promotsiooniralli.

Shell Helix Rally Estonia 2019 avamine on Kanal 2s homme, reedel kell 20.00, kohe pärast «Suvereporterit». Otseülekandeid ralli kiiruskatsetest näeb Kanal 2 vahendusel terve nädalavahetuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles