Kuninglik ehtedraama: kas Kate Middleton näitas kõrvarõngaste abil Meghanile koha kätte?

Liisbet Saue
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Meghan Markle.
Meghan Markle. Foto: George Rogers / SIPA / Scanpix

Sussexi-beebi Archie ristimine on palju draamat tekitanud. Kuningliku perekonna liikmed on saanud kriitikat ametliku ristimisfoto näoilmete kohta, ning esile on kerkinud ka küsimus, miks kuningannat ristimisel polnud. Nüüd on draama keskpunkti sattunud Kate Middletoni kõrvarõngad. 

Nädalavahetusel ristisid prints Harry ja Meghan Markle pisipoeg Archie. Tseremoonial olid kohal ka prints William ja Kate Middleton, prints Charles ja Camilla ning loomulikult ka Meghani ema Doria Ragland. 

Ilus sündmus on saanud aga järjekordse draama keskpunktiks. Nimelt kandis Kate Middleton tseremoonial Collingwood Pearl kõrvarõngaid, täpselt neid samu, mida kandis printsess Diana 1984. aastal prints Harry ristimisel. Kuningliku perekonna fännid süüdistavad Kate Middletoni soovis kõrvarõngaste abil Meghanile koht kätte näidata. 

Twitter on täis inimesi, kes leiavad, et nende kõrvarõngaste kandmine Archie ristimisel oli Kate'ist kohatu ja kui üldse keegi, siis oleks pidanud neid kandma Meghan, kirjutab Cosmopolitan. 

Kuningliku perekonna fännikonto The Mountbatten-Windsors võttis süüdistused ilusti kokku ja tõi välja, et Kate'i kõrvarõngaste valik näitas ilusti, kui arvestav ja tähelepanelik hertsoginna on, ning lükkas ümber ka kuulujutud, nagu ei hooliks prints William ja Kate Middleton oma vennapojast piisavalt.  

Kas sinu arvates oli Kate'i kõrvarõngaste valik pigem liigutav või hoopis kohatu tegu?

Sussexi-beebi Archie ristimine.
Sussexi-beebi Archie ristimine. Foto: Chris Allerton / SussexRoyal / PA Wire / PA Images / Scanpix
Prints Harry ametlik ristimisfoto, 21.12.1984.
Prints Harry ametlik ristimisfoto, 21.12.1984. Foto: SNOWDON / SIPA / Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles