Madridi Reali superäss Gareth Bale abiellus salaja oma kallimaga

Elu24
Copy
Gareth Bale, Emma Rhys-Jones
Gareth Bale, Emma Rhys-Jones Foto: SCANPIX

Madridi Reali ja Walesi koondise superäss Gareth Bale abiellus salaja oma kooliaegse kallima Emma Rhys-Jonesiga. Kuid naise sugulastele see ei meeldinud, sest neid peole ei kutsutud.

29-aastane Gareth Bale abiellus 27-aastase Emma Rhys-Jonesiga umbes 60 pereliikme ja sõbra silme all, vahendas The Sun. Hispaanias Mallorcal asuvas hotellis toimunud pidu valvas endine Briti eriüksuslane. 

Pulmakülaliste seas aga ei olnud Emma isa Martinit, kes on kohtulikult karistatud petis.

Naise vanavanemad John ja Eva McMurray, kes aitasid Emmat kasvatada, samuti külaliste hulgas ei olnud. John sõnas: «Ma ei suuda uskuda, mida nad tegid.»

Endine maaler ning dekoraator lisas: «Me teadsime, et pulmad on tulemas, ja loomulikult me lootsime kutse saada. Me aitasime Emmat kasvatada. Ma olin talle kui isa eest, kui tema enda isa vangis oli. Ta isegi palus, et ma ta altari ette viiksin, kui ta Garethiga abiellub.»

Paar planeeris alguses staaridest pulbitsevat pulma kaunis Itaalia lossis, kus Beyonce on nende pulmaesineja. Nad vahetasid aga asukohta ja otsustasid abielluda Tagomago saarel Mallorcal, kus Gareth kaks aastat varem Emma kätt palus. 

Nad kasutasid turvamehena endist Briti eriüksuslast, pärast seda, kui Emma perel Cardiffis narkootikumidega probleemid tekkisid.

Gareth ja Emma mõtlevad millalgi hiljem korraldada suurema pulmapeo, kus saavad osaleda ka need sõbrad ja pereliikmed, kes Hispaaniasse tulla ei saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles