Telenägu Madli Vilsarit süüdistatakse valetamises

Elu24
Copy
Meigivaba endine miss ja ilmatüdruk Madli Vilsar
Meigivaba endine miss ja ilmatüdruk Madli Vilsar Foto: Erakogu

Telenägu ja endine Miss Estonia Madli Vilsar näitas mõned päevad tagasi Instagramis, milline ta meigita välja näeb. Nüüd on Madli pildi eemaldanud, kuna teda süüdistatakse valetamises.

27-aastane Vilsar jagas Instagramis pilti, mis tema sõnul eriti palju meeldimisi ei kogu, kuna ta on fotol ilma meigita. «Toores, töötlemata, meigivaba reaalsus pärast pikka tööpäeva. Silmad on arvutiekraani vahtimisest väsinud ning keha teiste vajadustega tegelemisest ja probleemide lahendamisest vaevatud,» kirjutas Vilsar.

«See on reaalsus, millega peame kõik ühel või teisel hetkel silmitsi seisma. Me kõik armastame Instagrami-elu, seda illusiooni, aga kas oleme valmis reaalsust vastu võtma?» kirjutas Vilsar.

Kuigi pildi alla avaldati arvamust, et ta on seal ka ilma meigita kena, siis nüüd on Madli pildi eemaldanud, kuna mõned arvavad, et telenägu valetas meigivaba palgega. Twitteris toodi välja, et Madli kannab «loomulikku meiki» ja see ei ole sama, mis ilma meigita olla. 

Elu24 võttis Madliga ka ühendust ja uuris, mida ta kriitikast arvab.

«On meigivaba küll kahjuks või õnneks. Ei ole ripsmetušši peal,» vastas Madli. «Kurb, kui oled kord õnnelik, ja jagad seda ja siis on probleem. Ma kandsin alati vanasti suurt kihti meiki ja kõik jutud, eriti piltide peal. Võtan selle pildi üldse maha siis ja jagan vaid glämm-pilte, sest nii tundub ilmselt õigem.»

Vaata allpool olevat pilti ja ütle, kas Madli Vilsar kannab meiki või mitte.

Madli Vilsari meigivaba pilt.
Madli Vilsari meigivaba pilt. Foto: Kuvatõmmis Instagramist
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles