Palja pepuga eputanud seltskonnastaar sai fännidelt peapesu

Elu24
Copy
Lauren Goodger.
Lauren Goodger. Foto: Capital Pictures/Scanpix

Briti telenägu, modell ja seltskonnastaar Lauren Goodger jagas sotsiaalmeedias palja pepu pilti. Varasemalt on Goodger väitnud, et tema hiiglaslik taguots on ehtne, kuid nüüd on fännid hoopis teisel arvamusel.

Seltskonnastaar Goodgeril on Instagramis 765 tuhat jälgijat, kellele kurvikas naine on postitanud 123 pilti, kus enamasti oma kehavõlusid demonstreerib. Seekord läks aga telenägu oma pildiga liiga kaugele.

Goodger heitis seljast kõik riided, sealhulgas ka aluspesu, läks duši alla ning tegi endast palja pepu pildi. Paljude fännide jaoks astus Goodger aga oma keha näitamisega üle piiri. 

«Miks me peame sind alasti nägema?» küsis üks fänn murelikult. Teine palus, et naine paneks endale vähemalt aluspesu selga. 

Goodgeril õnnestus pildiga üks fänn koguni närvi ajada. «Tõsiselt, tee siis juba pornot! Kas sa ärkasid hommikul üles ja mõtlesid, et paned alasti pildi Instagrami? Mis järgmisena, pilt sinu vagiinast? Nii piinlik, kui sa oled pealaest jalataldadeni filtreeritud ja võlts!» põrutas fänn vihaselt.

Paljudele jäi ka silma naise ilmselged tagumiku implantaadid.

«Tal on kindlasti implantaadid, sest neid on koguni näha. Lõpeta valetamine! Ma ei saa aru, miks inimesed seda teevad, nad ei saa korralikult istuda või tagumikku pühkida,» ütles üks kommenteerija enesekindlalt.

Lisaks märkasid nii mõnedki veidrat mühku naise kanni kohal. «Miks sul on kaks mühku selgroo alaosas? Ja sa väidad, et sul ei ole pepu implantaate?» kirjutas üks tähelepanelik kodanik.

Vaatamata negatiivsetele kommentaaridele sai Goodger siiski ka palju positiivset tagasisidet. «Ossa, sa oled tõeliselt rabav!» kostis üks Goodgeri fänn.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Look back at it Copyright @backgriduk

A post shared by Lauren Goodger (@laurenrosegoodger) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles