Ansambel Respekt panebki pillid kotti?

Kuuuurija
, Kuuuurija
Copy
Kerdo Mölder
Kerdo Mölder Foto: Kerdo Mölder / Facebook.com

Möödunud kevadel teatas Kerdo Mölder "Kuuuurijale", et tema armastatud bänd lõpetab sellel suvel tegevuse ja annab oma viimase kontserdi. Nüüd tundub, et Möldri jutul oli tõsi taga ja bänd paneb tõesti sel suvel oma pillid kotti.

"Nagu teie kaudu teade andsime, lõpetab Respekt 27. juulil andes oma viimase ja erilisema kontserdi, kus lavale astuvad teiste seas ka Respekti esimene lauljatar Jane Kruusmaa ning Respekti parim sõber ja ihurežissöör Henrik Normann," kirjutas Mölder täna Katrin Lustile.

"Muidugi olen kurb ja mitte ainult mina, kogu meie meeskond. Nüüd, juba viimastel esinemistel on raske laulda, sest pisarad tükivad vägisi silma ja nutu klomp kurgus," kirjeldas Mölder oma tundeid seoses bändi tegevuse lõpetamisega, "Siiski kümme aastat nii palju tööd, vaeva, naeru ja pisaraid - kogu hingest ja südamest sündinud laulud ja rekordiliselt 5000 inimest kontserti. Nii palju ju tehtud ja läbi elatud. Kogu mu hing on Respektis, meeletult palju armastust ja nüüd on see eluetapp läbi."

Respekti viimane kontsert toimub Tartu lähedal Ulila suveaias. Aga miks bänd ikkagi lõpetab? Vaatajaid ja kuulajaid ju jätkub?

"Kolin oma elukaaslasega Indiasse elama. See on riik, kuhu alati on jäänud tükike minu südant ja hinge - tunnen end seal õnnelikuma ja vabanema. Seal on mul palju sõpru ja ka töökoht on mul olemas," ütles Mölder.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles