Keili Sükijainen viimase saate järel: sellist üllatust ma lõpuks ei oodanud

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Keili Sükijaineni viimane saade TV3-s
Keili Sükijaineni viimane saade TV3-s Foto: Kuvatõmmis Instagramist

TV3 uudistesaate «Seitsmesed» saatejuht Keili Sükijainen jättis eile õhtul pisarate saatel telepublikuga hüvasti.

«Ma tahan öelda aitäh kõikidele vaatajatele ja aitäh minu heale meeskonnale. Ma luban, et me kohtume ekraanil kindlasti veel,» ütles Keili pisaraid valades.

Saatejuht kommenteeris viimast saadet ka sotsiaalmeedias.

«28.juuni 2019 jääb mulle igaveseks meelde, kui mu viimane otseeeter TV3 «Seitsmeste uudiste» saatejuhina. Mu armsa Ingridiga me kunagi koos alustasime ja ühiselt ka lõpetame. Muidugi sellist üllatust ma lõpuks ei oodanud, sai ikka otseeetris pisarad ka välja,» kirjutas Keili ja tänas kõiki asjaosalisi.

Kuus aastat TV3-s olnud ja kolm aastat «Seitsmeste Uudiste» saadet juhtinud Keili Sükijainen teatas 11. juunil, et lõpetab selle kuu lõpus koostöö oma praeguse tööandjaga.

«Pärast ühte kõige raskemat otsust minu elus, pean teatama, et juuni lõpus on minu viimane Seitsmeste tööpäev. Ma hüppan pea ees tundmatusse, sest vahel on edasiliikumiseks vaja teha samm tagasi ja võtta veidi aega, et aru saada, kuhu suunas on õige järgmiseks astuda,» ütles Sükijainen, lisades, et ta ei tea veel, kuhu tulevikus edasi läheb, kuid on avatud erinevatele pakkumistele.

Elu24 võttis Keiliga ühendust ja küsis täpsustavalt üle, kas tema lahkumise taga on mõned konkreetsed tagamaad. Keili vastas, et ei ning kõik on nii nagu ta Facebooki kirjutas.

«Mul heal meel, et saan aja maha võtta ja vaadata, mida tulevik pakub,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles