Telliskivi tulistamise juures olnud noored räägivad

Kuuuurija
, Kuuuurija
Copy

Täna öösel toimus tulistamine Tallinnas Telliskivi tänaval. Katrin Lust sattus 8.30 paiku kokku kahe noorega, kelle sõnul toimus eile Balti jaama lähedal kohas nimega „PEATUS“ pidu. Noored olid enda sõnul peol kella viieni hommikul ja kella 4.30 paiku läks järsku käima peopaigas sireen.

“Me ei saanud aru keegi miks ja turvamehed ei suutnud seda kellegile ka selgitada. Mingi hetk sireen vaibus ja inimesed pidutsesid edasi,” rääkis Lustile umbes 20-aastane neiu. Nende sõnul saabus mingi hetk kohale K-komando, kes pidutsejaid samuti laiali ei saatnud. Noored, kellega Lust rääkis mängisid lauatennist kuni kella viieni hommikul peopaiga juures. Paljud noored chillisid Balti jaama ümbruses varajaste hommikutundideni.

Politsei on maininud, et tapja siirdus sündmuspaigast just Balti jaama suunas ehk ta pidi liikuma mööda ka „PEATUS“ nimelisest peopaigast ning ta võis ka sulanduda rahva sekka.

“Eile oli väga soe öö ja seal oli palju rahvast. Keegi ei pannud midagi tähele. Meie jaoks oli šokk, et kiviviske kaugusel lasti inimene maha ja politsei lubas meil edasi pidutseda,” rääkis neiu. Ta lisas, et politsei ei küsitlenud Balti jaama ümbruses nende sõnul ühtki peolist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles