Rootsi kaunitar pages Instagramist, kuna ajas maitsetu bikiinipildiga netirahva vihale

Elu24
Copy
Bikiinides naine. Pilt on illustreeriv.
Bikiinides naine. Pilt on illustreeriv. Foto: Zuma Press/Scanpix

Instagrami modell Natalie Schlater lahkus sotsiaalmeediast, kuna sattus pärast bikiinipildi postitamist jõhkra kriitikalaine alla.

Stockholmist pärit instakaunitar tegi Indoneesias Bali saarel pilti, kus poseerib bikiinides riisipõllu ääres, vahendab news.com.au. Rahvast ei ajanud vihale mitte pilt ise, vaid selle maitsetu allkiri.

«Mõtlen selle peale, kui erinev on mu elu selle mehe omast, kes igal hommikul põllule riisi korjama tuleb,» kirjutas noor kaunitar foto juurde.

12 000 jälgijaga instastaar sai kohe kõva netikolaka ning teda nimetati tundetuks, nartsissistlikuks ja ülbeks.

«See postitus võtab tänase sotsiaalmeedia põlvkonna hästi kokku,» kirjutas üks. «Ilmselt on see riisifarmer oma eluga rohkem rahul kui meie, kes ainult staatust taga ajame,» lisas teine.

Instagrami modell Natalie Schlater ajas rahva maitsetu pildiallkirjaga vihale.
Instagrami modell Natalie Schlater ajas rahva maitsetu pildiallkirjaga vihale. Foto: Kuvatõmmis Instagrami postitusest

Kriitikalaine sundis Schlateri sotsiaalmeediast lahkuma. Enne seda kirjutas ta Instagramis, et tema postitusest saadi valesti aru. «Ma olen teadlik oma privileegidest, olen tänulik kõigele, mis mu elus on, ning tunnustasin selle postitusega töökaid ja lahkeid indoneeslasi ega tahtnud olla lugupidamatu,» selgitas rootslanna.

Schlater vabandas, kui haavas kellegi tundeid. «Palun olge üksteise vastu lahkemad ning levitage lahkust, mitte viha,» kirjutas ta.

Endine instastaar lisas, et on alati armastanud indoneeslasi ja nende kultuuri ning nende üldist suhtumist nii ellu kui inimestesse, kes nende riiki külastama on tulnud. «Ma töötasin pikalt, et koguda raha sellele reisile minekuks, kuna ma ei tule jõukast perest, kuigi nii võib sotsiaalmeediast tunduda,» selgitas Schlater.

Farmerid Indoneesia riisipõllul.
Farmerid Indoneesia riisipõllul. Foto: Reuters/ScanPix

Kaunitar mõistab, miks tema pildi allkirjast võidi valesti aru saada. «Kui saaksin ajas tagasi minna, oleksin selle teisiti sõnastanud,» ütles ta.

Indoneesia on maailma riikidest riisitootmises kolmas ning sellega teenivad elatist umbes 100 miljonit inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles