Tuntud lauljatar Helen Adamson: võitlesin aastaid depressiooniga ja mõtlesin ka surmale

Copy
Helen Adamson
Helen Adamson Foto: Erakogu

Hiljuti oma elukaalasest lahku läinud lauljatar Helen Adamson tunnistab, et tema jaoks on armastus rohkemat kui kahe inimese vaheline hea kontakt. «Mina otsin just sellist armastust, kus partnerid hoiavad teineteist hellalt, on ausad ja võtavad vastutuse iseenda eest ning on emotsionaalsed ja pakuvad seeläbi turvalist suhet,» on ta sõnastanud asjad, mida ootab tulevikusuhtelt.

Sel aastal on Helen esinenud ligi poolsada korda, kuid mitte alati pole töörohkus olnud positiivne asi tema elus. Adamson meenutab aega mõned aastad tagasi, mis viis ta kõndima täiesti tumedatele radadele. «Põlesin viis aastat tagasi oma albumi välja andmisega täielikult läbi,» tunnistab naine. «Ma tegin albumi jaoks absoluutselt kõike, ent see polnud piisav. Aga tuli välja, et tegin midagi siiski valesti, sest pingutused olid asjatud ja plaat jäigi välja andmata…»

Helen on ennegi pidanud eluraskustega võitlema ning see pole alati olnud kerge. Ta tõdeb, et teab hästi, mis kuri deemon on depression. «Ma võitlesin sellega aastaid,» julgeb ta nüüd öelda. «Peast käisid läbi ka surmamõtted… »

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles