Galerii: moeüritus tõi Tartus kokku kaunid külalised ja autasustas parimaid tegijaid

Elu24
Copy

Nädalavahetusel said kõik uue moe austajad rikkaliku sõõmu värskeimat moedisaini Estonian Fashion Festivalil (Eff), Eesti Rahva Muuseumis. Vaata pilte galeriist!

Erinäolised moeetendused tõid publikuni suurima valiku kollektsioone Eesti ja lähinaaberriikide kõige värskematelt tegijatelt. 

Rahvusvaheline žürii valis võitjaks Karl-Christoph Rebase kollektsiooniga «Am I a Joke to You».

Eff eestvedaja Elo Meieri sõnul on Estonian Fashion Festival nii disainerite kui moehuviliste rõõmuks kasvanud. Festivali populaarsust tõestab Eff moekonkursidel osalenud disainerite arv ja publiku arv saalis.

Tema sõnu kinnitab ka nii rahvusvahelise kui kohalike žüriiliikmete imetlus kollektsioonide kvaliteedi ja fantaasia poolest. «Kuna tegemist on moefestivaliga, mis otsib üles värske moe ning ärgitab just noori disainereid looma, siis tänavuste tulemuste põhjal võime öelda, et Eff-st on kasvanud uue moe suursündmus.  Festival, mis pakub mõnusaid moeampse, uusi trende ja üllatusi moehuvilistele,» võtab Elo Meier pea nädala kestnud moesündmuse kokku.

«Selles inspireerivas tuules me ka edasi sammume ning pakume koos Eff disaineritega taas värskendavat elevust Eesti ja naaberriikide moemaastikul järgmisel varasuvel,» lisab Meier.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles