Korraldaja kinnitab: muusikafestival Sweet Spot jääbki ära

Elu24
Copy
Sweet Spot muusikafestival
Sweet Spot muusikafestival Foto: Madis Sinivee

Tallinnas Kultuurikatla pargis toimuma pidanud linnafestivalile Sweet Spot ei müüda enam pileteid. Esmaspäeva õhtul kinnitasid ürituse korraldajad, et festival jääb ära.

Elu24 avaldas möödunud kolmapäeval uudise, et 28.-29. juunini toimuma pidanud muusikafestivali kohal on murepilved, kuna korraldajad pole endast üle kuu aja märku andnud. Infosulus olid nii Kultuurikatla esindajad kui artistid. Kui esmaspäeva hommikul müüdi festivalile veel pileteid, oli tööpäeva lõpuks müük peatatud.

Sweet Spoti korraldajad teatasid Facebookis esmaspäeva õhtul, et üritus jääb ära. «Pole lihtsat viisi, kuidas seda öelda. Sweet Spot on kõrgete standarditega festival ja me ei lepi millegi muuga. Kahjuks oli tänavuse festivali korraldamisega liiga palju probleeme, mis viisid otsuseni üritus ära jätta,» kirjutati festivali lehel.

«Palun pidage meeles üksteist hoida ja armastada,» lisati teadaandele. Piletid ostetakse tagasi kahe nädala jooksul.

Pärast kuu aega kestnud vaikust andsid festivali korraldajad neljapäeval Facebooki lehel teada, et esmaspäeval võib oodata tähtsaid uudiseid.

Piletilevi juhataja Jaanus Beilmanni sõnul pidid korraldajad ürituse ärajäämisest teada andma esmaspäeval kella viieks. «Korraldaja praegu kirjutas, et ei ole jõudnud õigel ajal (teadet välja anda), nii nagu oli kokku lepitud,» ütles Beilmann õhtul kella kuue ajal Elu24-le.

Beilmann suhtles korraldajatega veel täna. «Mina olen lugenud e-kirja, et me tänasest kella viiest paneme müügi kinni ja homsest hakkame tagasi ostma,» ütles Beilmann.

Sweet Spoti festivali piletite müük on peatatud.
Sweet Spoti festivali piletite müük on peatatud. Foto: Kuvatõmmis Piletilevi veebilehelt

Festivalil esinema pidanud Lenna Kuurmaa teatas Instagramis, et tal on kahju, et Sweet Spot ära jääb. «Ootasin seda gig'i (kontserti – toim) väga!» kirjutas lauljatar.

NOËP teatas Instagramis, et kuna Sweet Spoti festival pidi olema tema ainus esinemine Eestis terve suve jooksul, teeb ta selle asemel hoopis enda kontserdi.

Sweet Spot Festival OÜ juhatuse liige on Hardi Loog, kes korraldas ka Pärnus Weekend Festivali, mis kuulutas tänavu talvel välja pankroti. Loog üritas Sweet Spoti festivali korraldama pidanud ettevõtet mõne kuu eest maha müüa, kuid see ei õnnestunud lepingutingimuste täitmata jätmise tõttu.

Festivali esinejate nimekirjas oli nii kodu- kui ka välismaiseid esinejaid, välja oli kuulutatud 17 artisti: Lykke Li, Mura Masa, Aloe Blacc, Axel Boman, Detroit Swindle, Youngr, Honne, Onni Boi, Sander Mölder, Noëp, Lenna, Lexsoul Dancemachine, Púr Múdd, Pluuto, Gram Of Fun, Erki Pärnoja ja I Wear* Experiment.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles