Laulja Jessie J rääkis esimest korda avalikult oma suhtest Channing Tatumiga

Elu24
Copy
Popstaar Jessie J
Popstaar Jessie J Foto: Scanpix / ROS/Capital Pictures

Briti muusik Jessie J (31) rääkis esimest korda ma suhtest näitleja Channing Tatumiga (39). Paar on hoidnud üsnagi tagasihoidlikku profiili, kuid on koos olnud juba aasta. 

Laulja külastas Dan Woottoni podcasti ning kõneles esmakordselt oma suhtest Channing Tatumiga, vahendab thesun.co.uk.

«Põhjus, miks me oma suhet nii kaua saladusena hoidsime oli sellepärast, et tahtsime seda nautida enne, kui see paisutati millekski, mis see veel ei olnud,» tunnistas Jessie J podcastis.

Popstaar tunnistas, et vajas eelkõige aega. «Mehega õhtusöögile minnes sa ei armu temasse koheselt,» kommenteeris ta suhte algust. 

Paar oli koos olnud 6 kuud, kui nende suhe avalikkuse ette sattus. «Kõik teadsid, ja ma olin nagu, kas ma ei või lihtsalt kohtingule minna?» lisas laulja. Jessie J tunnistas, et paar otsustas suhte avalikustada, kuna nende suhe ei olnud varjamist väärt.

«Aga mina otsustan, millal ma tahan sellest (suhtest - toim) rääkida, millal mitte. Mina otsustan, millal ma temast (Tatumist - toim) postitan, millal mitte,» ütles Jessie J kindlalt. 

«Kui postitan, siis alasti pilte, sest seda tahavad inimesed näha,» lisas laulja naljatades, viidates Channing Tatum paljastavale pildile, mis mõni aeg tagasi sotsiaalmeedia kihama pani.

Paar mängis Jengat ning kaotaja pidi panema enda Instagrami võitja valitud foto. Jessie J võitis ja tema valik oli kõigile meelt mööda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles