Lindsay Lohan tegutseb taas! Millega skandaalitar hakkama on saanud?

Elu24
Copy
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan Foto: PA images/Scanpix

Filmist «Õelad tüdrukud» tuttav ja skandaalse elustiiliga pahandustesse sattunud Lindsay Lohan (32) on tagasi! Nimelt vihjas näitleja sotsiaalmeedias, et peagi on temalt oodata midagi uut.

Juba 3-aastaselt modellikarjääriga algust teinud Lohan, pälvis staaristaatuse kõigest 12-aastaselt filmiga «Nagu kaks tilka vett». Teismelisena jätkas Lohan näitlejakarjääri, kuid peagi liikus ta edasi ka muusika maailma.

Lohan avaldas 2004. ja 2005. aastal kaks üsnagi edukat albumit, mis pälvisid aga kriitikutelt keskpärased arvustused. Viimase singli andis Lohan välja 2008. aastal. 

Lohani professionaalsele edule andis 2007. aastal ränga löögi naise eraelu. Liigse pidutsemise ja mõjuainete tarvitamisega sattus Lohan seadusega pahuksi ning edukal meelelahutuskarjääril oli lõpp.

Mõned aastad hiljem otsustas Lohan liituda ärimaailmaga. 2016. aastal avas ta Kreekas oma esimese ööklubi, paar aastat hiljem ka kaks puhkusekeskust. Viimaste põhjal tegi MTV telekanal 16-osalise tõsielusarja, mille reitingud on erakordselt madalad.

Nüüd vihjab Lohan sotsiaalmeedias, et naaseb peagi oma karjääri hiilgeaegadesse.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

Lohan postitas oma Instagrami kaks postitust, milles viibib stuudios, viidates sellele, et lindistab uut muusikat. Postituste pealkirjad jätavad samuti mulje, et naisterahvalt on peagi oodata vähemalt ühte uut lugu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? ? ? #ME

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

Hiljem kinnitas Lohan oma vihjeid ka Twitteris kommenteerides, et hetkel ta «töötab kõvasti». 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles