Mis nüüd juhtus? Valeliku juutuuberi James Charlesi megatuur jääb ära

Elu24
Copy
James Charles mai alguses Met Galal.
James Charles mai alguses Met Galal. Foto: AFP / Scanpix

Ilublogija James Charles (20) avalikustas reedel sotsiaalmeedias, et tema suurejooneline tuur USAs jääb ära. Noorukese teadaanne järgneb juba nädalaid kestvale draamale tema pikaajalise mentori Tati Westbrookiga (37).

Juutuuberi draama alguseks peetakse Tati Westbrooki praeguseks kustutatud videot, mis lõi James Charlesi karjääril ajutiselt jalad alt. Naine süüdistas Charlesi selles, et ta tegi konkurendi vitamiinidele reklaami. Järgnes süüdistustelaviin, kus Westbrook mainis valetamist, manipuleerimist ja heteroseksuaalsete meeste ahistamist. Charles kaotas video tõttu kõigest 24 tunniga ligi 2 miljonit fänni. Pärast ebaõnnestunud avalikku vabandust Westbrooki ees, tegi Charles sotsiaalmeediast nädalaks pausi. 

Maine päästmiseks postitas Charles nädal tagasi ligi 42 minutilise video, milles lõi lagedale kõik tõestused, mis tema vastu esitatud süüdistused ümber lükkasid. Paljud Charlesi hüljanud fännid andsid selle peale juutuuberile andeks ning ilublogija kanal läheneb taas 16 miljoni jälgija suunas. 

Draamast justkui puhtalt pääsenud Charles andis aga reedel teada, et 24 USA linnas toimuv megatuur jääb siiski ära. Iluguru väitis, et muusikat, kosmeetikat ja interaktiivset vestlust sisaldav tuur oli peaaegu täiesti välja müüdud ning tuuri tühistamine oli väga raske otsus.

«Ma tean, et see sakib ja teeb paljud kurvaks, uskuge mind, ma pole ise ka õnnelik,» rääkis Charles oma Instagramis. Noormees kinnitas, et see oli 100% tema otsus ja ükski toimumispaik ega bränd tuurist ei loobunud. Iluguru eputas ka statistikaga, sest väidetavalt tahtis peaaegu välja müüdud tuuri piletit tühistada kõigest alla 1% fännidest.

Vaatamata sellele jääb tuur ära ja Chares väitis, et ta tegi selle otsuse isiklike põhjuste pärast. «Ma ei ole hetkel heas kohas. Ma kavatsen aja maha võtta, keskenduda endale ja asjadele, mis teevad mind õnnelikuks,» põhjendas Charles.

Juutuuber tõi lisaks vabanduseks välja draama tõttu tekkinud probleemid, mille tõttu jäi tuuri korraldus ajaliselt jänni. Lisaks peab Charles leidma oma tootebrändile uue koostööpartneri.

Lõpetuseks lubas Charles rõõmsameelselt, et tema tuur on kindlasti tulemas ja seda veel võimsamal kujul. Millal, seda ei osanud juutuuber täpsustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles