Pildid ja video: nagu filmis! Tšehhi ärimees palus Cannes’i punasel vaibal 40 aastat noorema kallima kätt

Inna-Katrin Hein
Copy

Prantsusmaal Cannes’i filmifestivalil esilinastus 23. mail Prantsuse film «Mektoub, My love: Intermezzo», mille eelselt filmiga seotud näitlejad ja tehnilise meeskonna liikmed ning külalised astusid punasele vaibale, et seal fotograafidel end jäädvustada lasta.

Kohal olnuid üllatas mees, kes punasel vaibal palus oma kallima kätt. Prantsuse meedia kirjutas alguses, et seda tegi 26-aastase näitlejanna Ophélie Bau kallim, kuid hiljem lükati see teade ümber.

Ilmnes, et naine oli 25-aastane Portugali näitlejanna Margarida Aranha ja mees oli 65-aastane Tšehhi ärimees Milos Kant. 

Mees palus Cannes'i punasel vaibal kallima kätt
Mees palus Cannes'i punasel vaibal kallima kätt Foto: SIPA/EPA/Scanpix

Kant laskus ühele põlvele, ulatas naisele kihlasõrmuse ja küsis, kas ta on nõus temaga abielluma. Aranha vastas jaatavalt, mees pani naisele sõrmuse sõrme ja nad vahetasid kuuma suudluse. Nad lahkusid punaselt vaibalt käsikäes, suundudes filmi «Mektoub, My love: Intermezzo» esilinastusele.

Mees palus Cannes'i punasel vaibal kallima kätt
Mees palus Cannes'i punasel vaibal kallima kätt Foto: SIPA/EPA/Scanpix

See  2019. aasta film, mis kandideerib Cannes’is Kuldse Palmioksa auhinnale, on järg režissöör Abdellatif Kechiche 2017. aastal linateosele «Mektoub, My Love: Canto Uno». Need filmid põhinevad kirjanik François Bégaudeau romaanidel.

Cannes’i filmifestival, mis toimub 72. korda, algas 14. mail ja kestab kuni 25. maini. Lisaks staaridele ja filmitegijatele saabub selleks ajaks sinna teiste elualade kuulsusi ja superrikkaid, kes on saanud kutseid esilinastustele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles