Hoiatus!

Järgnevad kujutised võivad olla häiriva sisuga. Kas soovid jätkata?
Jah Ei

Pilt: vägistamise ohvriks langenud naine kratsis ründaja veriseks (1)

Elu24
Copy
Vägistamine
Vägistamine Foto: AFP / Scanpix

Ameerikas Georgia osariigis arreteeriti vägistamises süüdistatav endine vangivalvur. Rünnaku ajal kaitses ohver end niivõrd intensiivselt, et tekitas küünistades mehe kaelale ja kehale metsikult kahju.

Georgia osariigi uurimisbüroo ehk GBI arreteeris 10. mail endise Murray maakonna vangivalvuri, 28-aastase Kirk Taylor Martini, kuna teda süüdisttakse vägistamises. Muude süüdistuste hulka kuulub ka tahtevastane vangistamine, sest Martin olla naist pool päeva vangis hoidnud. Väidetav rünnak leidis aset neljapäeva pärastlõunast kuni reede hommikuni, sõnas GBI ametlikus pressiteates, kirjutas WSB-TV.

Teate kohaselt ootab meest ees süüdistus vägistamises, seksuaalses rünnakus, vägivallas, sodoomia tegemises, vastu tahti kinnihoidmises ning hädaabikõne tegemise takistamises.

Martin töötas vangivalvurina 2017. aasta märtsist kuni vallandamiseni aprillis 2018. 

Murray maakonna abišeriff Jimmy Davenport ütles väljaandele Dalton Daily Citizen-News, et Martin vallandati, kuna ta rikkus mitmeid vanglas kehtivaid reegleid. Rikkumiste seas oli näiteks vangile valede rohtude andmine.

Kirk Taylor Martinil pole peale vangivalvuri rohkem korrakaitsjaks olemise kogemusi. Ta läbis vanglaametniku treeningu Georgia osariigis Cherokee maakonnas septembris 2017. Treeningu hulka kuulus ka kahetunnine seksuaalse ahistamise loeng Murray maakonna šeriffi kontoris.

GBI juht ja eriagent Greg Ramey sõnas ajalehtedele, et kratsimisjäljed Martini kaelal ja rinnal, mis on pildilt selgelt näha, on ohvri enesekaitsejäljed. Martini mõlemad silmad on samuti naise löökidest tursunud. 

28-aastase Kirk Taylor Martin
28-aastase Kirk Taylor Martin Foto: Kuvatõmmis/Facebook

Daily Citizen kirjutas, et Martnile ei võimaldatud kautsjonit ning saadeti Rabuni maakonna vanglasse. 

GBI ja Murray maakonna šerifijaoskond uurivad üheskoos seda juhtumit.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles