Kuum stseen: Lastekamba ulmeseiklustest saab «Stranger Things» kolmandal hooajal tuline armudraama?

Spekter
Copy
«Stranger Things»
«Stranger Things» Foto: Kaader videost

Netflixi menuseriaal «Stranger Things» alustab sel suvel kolmanda hooajaga ning sarjategijad on fännidele läkitanud-lekitanud uuest materjalist ühe lustaka stseeni, mis annab aimu, et ees ootavad varasemast täiskasvanulikumad teemad.

Iseenesest pole ka midagi imestada, sest sellest, kui seriaali esimene hooaeg välja tuli, on möödas juba mitu head aastat ning lapsnäitlejatena alustanud osatäitjadki on vahepeal pikkust visanud.

Vaata kuuma klippi, kus üks sarja tegelastest, kes varemgi naistemagnet olnud, nüüd piltlikult öeldes oma ema sõbrannade fantaasiaid kirevamaks muudab:

Seriaal keskendub seltskonna laste võitlusele nähtamatute jõudude ja salaeksperimente tegevate võimudega ning algas sellest, kui nendega liitus salapärane tüdruk Eleven, kellel on üleloomulikud võimed ning kui hakkasid kaduma linna noored. Teise hooaja jooksul tegelaste omavahelised suhted tihenesid ja müstilised seiklused jätkusid ning hooaeg lõppes n-ö lõpukoletise tapmise ja romantilise tantsuga. Mis edasi saab, selgub juulikuus.

Vaata treilerit:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles