Valetamisega endale suure jama kaela tõmmanud edev juutuuber plaanib megatuuri

Elu24
Copy
James Charles nädal aega tagasi Met Galal.
James Charles nädal aega tagasi Met Galal. Foto: AFP/SCANPIX

Valetamisega endale suure jama kaela tõmmanud nooruke juutuuber James Charles kuulutas aprillis, et alustab USAs suurejoonelist tuuri, mille käigus esineb 24 linnas. Skandaali tõttu on suurprojekti kohal suur küsimärk ja tüübi aktsiad muudkui kukuvad.

19-aastase James Charlesi karjäär sai ränga hoobi eelmisel nädalal, kui tema pikaajaline juutuuberist mentor Tati Westbrook (37) tunnistas 43 minuti pikkuses videos, et nad läksid tülli.

Westbrook oli pahane Charlesi ebasündsate tegude ja sõnade peale. Näiteks süüdistas naine Charlesi selles, et ta tegi konkurendi vitamiinidele reklaami. Järgnes süüdistustelaviin, kus Westbrook mainis valetamist, manipuleerimist ja heteroseksuaalsete meeste ahistamist.   

Pomm plahvatas ja kui veel eelmisel reedel oli ilueedist juutuuberil 16 miljonit jälgijat, siis pühapäeva pärastlõunaks oli see langenud 14 miljoni peale. Tänaseks on Charles kaotanud ligi 3 miljonit jälgijat. Talle on selja keeranud sellised staarid nagu Kim Kardashian, Kylie Jenner, Miley Cyrus, Shawn Mendes ja Katy Perry.

Praegu on maas ka Charlesi brändi koduleht, kus juutuuber müüs enda lööksõnaga "sisters" (õed) T-särke, pusasid jms.

Aprillis väljakuulutatud tuuri pole veel ametlikult tühistatud, kuid kas juhtunu ohustab selle toimumist või formaati? Charles reklaamis, et tuuril kõlab elav muusika, seal mängitakse mänge ja mis eriti tore, ta peab interaktiivset vestlust publikuga. 

Pärast sotsiaalmeedias toimunud plahvatust avaldas Charles 8 minuti pikkuse videovabanduse, ta käis oma poe avamisel ning pärast seda pole tema suust tulnud piuksugi. Eile märgati noormeest Austraalia lennujaamas, kuid ta ei vastanud ajakirjaniku küsimustele ning kiirustas hoopis tuima näoga lennukile, et tagasi Ameerikasse lennata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles