PILDID JA VIDEO ⟩ Tasmaania naine avastas kogemata alastijooga ja teeb seda nüüd ligi 100 000 inimese ees (5)

Elu24
Copy
Rhyanna Watson sai alastijoogaga tuntuks.
Rhyanna Watson sai alastijoogaga tuntuks. Foto: Kuvatõmmis Instagrami videost

Maailmas kogub populaarsust alastijooga. Üks selle silmapaistvamaid harrastajaid on Austraaliast Tasmaania saarelt pärit 35-aastane Rhyanna Watson.

Selgub, et paljalt joogatrenni on igati kasulik, kuna see aitab ennast oma kehas paremini ja vabamalt tunda, vahendab Daily Star.

Sellega nõustub Tasmaaniast pärit Rhyanna, kes avastas alastijooga kogemata. Nimelt võttis ta joogatrenni ajal paljaks, et kontrollida, kas ta rüht on õige. Pärast seda pole naine kippunud enam riideid selga panema ja ütleb nüüd, et see on ta elu muutnud.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @openheartscanunite on

«Mul oli vaja näha, kuidas mu lihased töötavad, et saada aru, kuidas neid aktiveerida ja luua parem aju ja lihaste kooskõla,» selgitas Rhyanna, kes elab praegu Šveitsis. Naise sõnul on alastijooga aidanud tal jõuda elu parimasse vormi.

«35-aastaselt suudan oma kehaga rohkem teha kui 20-aastaselt. Mul on rohkem armastust ja austust kõige tähtsama masina vastu, mis mulle kuulub – oma keha vastu,» rääkis Rhyanna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @openheartscanunite on

Kuna naine tahtis inspireerida teisigi, tegi ta Instagrami konto. Kuigi Rhyanna on paljudel piltidel alasti, ütleb ta, et paljaks võtmine ei pea tingimata seksuaalne olema. «Ma võtan joogapoose kui kunsti. Kunsti eesmärk on panna kedagi midagi tundma,» selgitas naine.

Fännid, keda on joogaeksperdil Instagramis enam kui 92 000, on uurinud, kas suurepärane painduvus aitab ka voodis kaasa. Rhyanna sõnul ei pruugi jooga seksuaalelule juurde anda. «Asi pole selles, mitut poosi sa suudad võtta, vaid sinu ühenduses iseenda ja oma partneriga,» ütles naine.

Press Strength Fiery Core Builder from Rhyanna Watson on Vimeo.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles