ELU24 TEL AVIVIS: Sahlene, kes laulis kord Eesti kolmandaks, on Victor Crone’i peale pisut kade - miks küll nii?

Elu24
Copy

Oranži vaibaga sai 64. Eurovisiooni lauluvõistlus ametliku alguse. Lisaks Victor Crone’ile oli vaibal veel teinegi eestlastele tuntud rootslane - Sahlene, kes laulis 2002. aastal toimunud Eurovisioonil Eesti kolmandaks.

42-aastane Sahlene, kes tänavu laulab tausta «X Factorist» tuntud Michael Rice’i ballaadile «Bigger Than Us», tunneb end jälle Eurovisioonil väga hästi ning tunnistas ka, et talle meeldib see lauluvõistlus väga.

«Ma soovin, et saaksin Eestisse tagasi tulla, võib-olla sooloartistina. See on mu unistus,» teatas lauljatar ning tunnistas, et on juba ka mõne Eesti artistiga asja arutanud.

Kuidas on lood Victoriga, kas Sahlene tunneb ka teda personaalselt? «Ei tunne. Ma tean tema tiimi, ma tunnen Dagmar Oja ja Kaire Vilgatsit, nad on mu vanad sõbrad.»

Küll aga kiitis naine Crone’i siiski. «Ta on hea laulja, mulle meeldib ta lugu.»

Mida arvab Sahlene aga sellest, et Rootsi poiss esindab tänavu Eestit? «Ma olen natuke kade,» sõnas Sahlene humoorikalt. «Mingi mõttes on see tegelikult suurepärane, sest see tähendab, et ka mul on võimalus tagasi tulla. Ma olen Victori üle õnnelik ja mul on hea meel ka Eesti pärast, sest see on hea lugu.»

Milline on aga lauljatari soovitus Victorile? «Ta on väga hea laulja, tal tuleb lihtsalt asjale keskenduda ning kui esindad teist riiki, tuleb selle eest olla tänulik ning õppida pisut ka selle riigi kultuuri kohta, õppida keelt ja loomulikult lihtsalt lõbutseda!»

Samuti avaldas Sahlene, mis sõnad talle eesti keeles eriti meeldivad. Kuidas ta nende sõnadega hakkama sai, vaata juba täispikast videost!

Loe ka Elu24 täispikka intervjuud lauljatariga, kus ta rääkis lauluvõistluse kohta midagi sellist, mida avalikkus juba niisama ei tea. Intervjuud saad lugeda SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles