Video: kaks prügivedajat püüdsid õnnetust teeseldes autojuhilt raha välja petta

Elu24
Copy
Prügivedaja. Pilt on illustratiivne.
Prügivedaja. Pilt on illustratiivne. Foto: Sille Annuk

Rahapuudus ja soov ratsa rikkaks paneb inimesi igasuguseid lolluseid tegema. Nagu seda Briti prügivedajat, kes hüppas ise Audi kapotile, et siis vigastust teeseldes omanikult raha välja nõudma hakata.

Prügivedajal oli ka sõber kaasas, kes kohtus vajadusel tema juttu kinnitanud oleks, vahendas The Sun.

Vaata videot meeste petuskeemist SIIT.

Tema petuskeem oleks ka vist läbi läinud, kui eemale pargitud autus poleks olnud pardakaamerat, mis tema tempu filmis. Kaamerast on selgelt näha, kuidas oranži jopet kandev prügivedaja end ise auto kapotile viskab ja siis viga saanut teeskleb.

Intsident leidis aset Tevershamis Cambridgeshire'is. Pärast seda, kui mees «viga» saanuna maas vedeleb, läheb teine mees auto roolis olnud mehed, Wayne Nightingale'i juurde aru pärima. Prügivedaja püüab autost kinni hoides takistada juhil lahkumast. 

58-aastane Wayne Nightingale sõnas kohalikule meediale: «Kui ta tee peal seisis, siis ma püüdsin temast mööduda. Sel hetkel viskas ta end minu auto peale ja teeskles, et ma sõitsin talle otsa. Aga ma teadsin, et ma ei puutunud teda. Minu ees olnud juht sõnas, et ta sai juhtunu videosse ja me leppisime kokku, et ta annab selle mulle õhtul edasi.»

11. märtsil toimunud intsidendi järel selgus, et prügivedajal oli väljaväänatud pahkluu. 

Kohalik vallavalitsus sõnas, et intsident uuritakse põhjalikult.

Pressiesindaja sõnas: «Me oleme elanikuga pärast intsidenti sidet hoidnud ja täname teda meie tähelepanu sellele suunamisest.»

Wayne tänab nüüd õnne, et kohaliku elaniku pardakaamera oli tema poole suunatud.

Ta sõnas: «Kui ma oleksin autojuhina oma litsentsist ilma jäänud, siis ma oleksin töö kaotanud. Ja see on hirmus mõte.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles