Eesti eurotiim peab enne poolfinaali etteastet lahendama kolm suurt probleemi

Elu24
Copy
Victor Crone'i esimene lavaproov Tel Avivis.
Victor Crone'i esimene lavaproov Tel Avivis. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Victor Crone astub Eesti esindajana eurolaval üles juba teisipäeval, aga lauluvõistlustel silma peal hoidev ekspert sõnas, et tal on enne seda vaja kolm suurt probleemi ära lahendada.

«Esiteks, kohalik korraldustiim jäi pärast kitarri äravõtmist pidevalt kaadrisse. Kas nemad olid liiga aeglased või oli kaadripikkus liiga lühike,» kirjutas OnEurope portaal Eesti tiimi puudutavatest probleemidest.

«Teiseks, Victori hääl kõlas mõnede kõrgete nootide ajal liiga kraapivalt. Kui ta oleks neile pihta saanud, nagu mulle on öeldud, et ta suudab, siis oleks proov üsna hästi läinud. Aga järgmisel teisipäeval oleneb nootidele pihtasaamisest tema esinemine.»

«Kolmandaks, ja see on ilmselt kõige tähtsam, neil olid tormipilvega tehnilised probleemid. Ma ei ole üheski proovis näinud, et see korralikult töötaks. Nad proovisid täna (eile) kaks korda. Esiteks pani keegi vale heli ja video mängima. Kui see korda saadi, siis tundus, et pilt on helist 0,75 sekundit maas. Pole siis ime, et Victor Crone vihane oli,» võttis Eesti proovist kokkuvõtte teinud Phil Colclough.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles