Siiri Sisask sõlmis lepingu plaadifirmaga Universal Music

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siiri Sisask ETV Valimisstuudios.
Siiri Sisask ETV Valimisstuudios. Foto: Mihkel Maripuu

Veebruaris ilmub Siiri Sisaskilt rokkalbum, mis tähistab ühtlasi lauljatari värsket lepingut maailma ühe suurima plaadifirmaga Universal Music.


Siiri Sisask avaldas Universalile sügavat muljet selle aasta kevadel, kui Universal Music Finland & Balticsi tegevjuht Jarkko Nordlund tutvus tema uue loominguga: «Tegu on unikaalse rahvusliku aardega ja me olime siiralt rõõmsad ja meelitatud, et Siiri oli nõus meiega koostööd tegema. Tema talent on piirideta ja uus materjal on lihtsalt lummav,» rääkis Nordlund.

Universal Music esindab maailmastaaride Metallica, Eminemi, Björki ja U2 kõrval ka Kerlit, Metsatöllu, Liis Lemsalut, Malcolm Lincolni, Röövel Ööbikut, Tanel Padar & The Suni ja Ingrid Lukast.

Viimasel ajal etno- ja džässiradadel musitseeriv Sisask pöördub tagasi juurte juurde, on ta ju koos töötanud bändidega Ruja, Vitamiin, Ultima Thule ja Metsatöll. Siiri Sisaskit tuntakse pigem etno-džäss-poplauljana, kuid ta on koostööd ka teinud rokkbändidega bändidega Ruja, Vitamiin, Ultima Thule ja Metsatöll.

Praegu valitseb stuudios loominguliselt töine meeleolu, albumi täpsemad detailid ja esimene raadiosingel tuuakse kuulajate ette juba jaanuaris. Albumi esitluskontsert toimub 23. veebruaril Rock Cafés. (PM)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles