Siniverelistele vääriline: Meghan Markle sünnitas poja luksushaiglas, kus pakutakse šampanjat ja merivähki

Elu24
Copy
Prints Harry ja Meghan Markle.
Prints Harry ja Meghan Markle. Foto: Reuters / Scanpix

Meghan Markle sünnitas hertsoginnale kohaselt luksushaiglas, kus pakutakse šampanjat ja homaari, kirjutab Mirror.

Kuningliku perekonna uus liige nägi ilmavalgust eile kell 5.26 hommikul. Nii Meghan Markle kui Sussexi-beebi on mõlemad täie tervise juures.

Meghan ja prints Harry lootsid minna kodusünnituse teed, kuid pühapäeval viidi naine Londonisse Portlandi haiglasse, kus sünnitas poja. Haiglasse mineku põhjuseks arvatakse olevat seda, et lapse sündimise tähtajast oli juba nädal möödas.

Portlandi haiglas on sünnitanud paljud väga tuntud naised, näiteks Victoria Beckham ja Jamie Oliveri abikaasa Jools, näitlejanna Kate Winslet ja Victoria Wood. Meghan polnud siiski esimene kuninglikust soost naine, kes Portlandi haigalas sünnitas. Sarah Fergusoni ja prints Andrew tütar printsess Beatrice sündis samas haiglas.

Luksushaiglas juba tagasi ei hoita ning sünnitussviitide külmkapid on täis šampanjat ning selline sünnitus läheb maksma umbes 20 000 naela. Arstid ja ämmaemandad saavad naised endale ise valida ning soovi korral saavad nad ka keisrilõike kasuks otsustada.

«Meil on käinud printsessid Lähis-Idast ja kuulsused, kes rahaga ei koonerda ning kes on harjunud saama, mis nad tahavad. Olen näinud, kuidas isegi 500 000 naela sünnituse eest välja käidi,» rääkis haigla tegevjuht Janene Madden.

Lisaks kõigele on haiglas 36 sünnitustuba, suveniiripood ning viietärnihotelli vääriline restoran. Restoranist saavad sünnitushaiglas viibijad igal ajal tellida, mis iganes neid parasjagu isutab.

«Meil on foie gras'd, vähki ja inimeste soovil ka austreid. Meil on ka suurepärast šampanjat Dom Pérignoni,» lisas Madden.

Vaata pilte haiglast SIIT.

Sussexi hertsogipaari poja sündimise teade.
Sussexi hertsogipaari poja sündimise teade. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles