Tätoveerisid kehale kallima nime, aga suhe läks pekki! Siin on mõned geniaalsed nipid, kuidas vanast armastusest lahti saada

Elu24
Copy
Pilt on illustreeriv: Tätoveerija teeb tööd.
Pilt on illustreeriv: Tätoveerija teeb tööd. Foto: Andrew Milligan / PA Wire/PA Images

Tätoveeringud on igavesed, ent kahjuks enamik suhteid ei ole. Seega võib asi muutuda ebamugavaks, kui pärast suhte lõppu ilutseb su kehal pidev meeldetuletus endisest armastusest. Õnneks on paljud inimesed leidnud mooduseid, kuidas seda piinlikku probleemi lahendada. 

Briti väljaanne The Sun on teinud nimekirja inimestest, kes on leidnud geniaalseid viise, kuidas katta kahetsusväärseid tätoveeringuid.

Kuvatõmmis www.tattoodo.com leheküljelt
Kuvatõmmis www.tattoodo.com leheküljelt Foto: www.tattoodo.com/

Mõned neist on katnud oma vana tätoveeringu väga viisakalt, samas kui teised on teinud seda eriti riukalikult. Nii võibki piltidelt näha, kuidas endise tüdruksõbra näost on saanud deemon või kuidas eksi nime asemele on ilmunud konn!

Ka mitmed staarid on aastate jooksul oma endisi kallimaid meenutavaid tätoveeringuid eemaldanud või üle katnud. Näiteks Kylie Jenneri jalale oli kord tätoveeritud «t», mis oli pühendatud tema endisele kallimale räppar Tygale. Nüüd on Jenneri jalal hoopis «la».

Kuvatõmmis www.tattoodo.com/ leheküljelt
Kuvatõmmis www.tattoodo.com/ leheküljelt Foto: www.tattoodo.com/

Ka Angelina Jolie tätoveeris kord Billy Bob Thorntoni nime oma kehale ja pärast lahkuminekut lasi selle eemaldada. Sama on teinud ka näiteks Melanie Griffith tätoveeringuga, mille ta pühendas kord Antonio Banderasele.

Rohkem pilte näed SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles