Video: Brigitte Susanne Hunt, Grete Klein või Liis Lemsalu - kellele neist annaks Uudo Sepp korvi?

Copy

«Õhtu!» saates käis külas Uudo Sepp, kes andis välja oma uue singli «Tulikuum». Stuudios oli ka 5miinuse räppar Estoni Kohver, kellelle Uudo esitas saates tõelise väljakutse. 

Nimelt mängiti «Õhtu!» saates «Vasta või söö» mängu, kus saatekülalistel tuli valida, kas nad vastavad küsimustele ausalt ja keerutamata või peavad sööma laua pealt mõne toidu. Rõngapasteet, seakeel, tursamaks või molluskikoks - need oli vaid mõned valikud!

Esimesena panid saatejuhid fakti ette Uudo Sepa, kellel palusid reastada halvimast parimani Eesti lauljad. Valikus olid Elina Born, Uudo Sepp ja Jüri Pootsmann. 

«Tulikuuma» laulja leidis, et halvim valikust on Elina Born, seejärel tema ise ning kõige paremaks nimistust pidas ta Pootsmanni.

Estonil palusid saatejuhid reastada halvimad Eesti räpparid. Valikus olid Genka, 5miinust ja Reket. «Genka on kõige parem, siis on 5miinust ja siis on Reket,» teatas Estoni Kohver. 

Seejärel paluti Uudol valida, keda ta nimekirjast ei valiks kõige ilusamaks naiseks: kas Liis Lemsalu, Brigitte Susanne Hunt või Grete Klein? «Samas see on nagu ülikerge küsimus,» naeris Uudo ja sõnas seejärel, et Brigitte Susanne Hunti ta kõige ilusamaks naiseks ei valiks. 

«Uudo, sinu asemel ma oleks söönud praegu,» sõnas seepeale saatejuht Robert Rool. 

Estoni käest uuriti aga, kes peaks poliitikast koheselt lahkuma: kas Taavi Rõivas, Jüri Ratas või Kaja Kallas? Selle peale ei mõelnud Estoni kaua ning vastas väga ruttu: «Jüri Ratas. Head aega!» 

«Ma ei usaldaks seda meest endale muna ka keetma, päriselt ka. Aitab küll,» sõnas Kohver.

Uudolt paluti veel, et ta reastaks «Õhtu!» saatejuhid parimast halvimani. Sellele küsimusele ta vastama ei soostunud. «Davai, sööme siis,» sõnas ta.

Toiduks valis Uudo molluskikoksi. «Ma ei ole kunagi seda molluskit söönud, nii et tahaks teada, miks inimesed seda söövad.»

Estonilt uurisid saatejuhid seepeale, et kellesse võiks ta kõige kergemini armuda: kas Evelin Ilves, Mailis Reps või Kersti Kaljulaid? «Seal ei ole õiget vastust,» leidis räppar ja soostus samuti midagi laua pealt sööma. Estoni, kes lagritsat silma otsaski ei salli, pidi saates aga just seda sööma.

Vaata ka täispikka videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles