PILDID JA VIDEO ⟩ Cardi B kirehoog punasel vaibal paljastas liiga palju, kuid sellega asi ei piirdunud

Elu24
Copy

USA räpikuninganna Cardi B väisas eile abikaasa Offseti käevangus Las Vegases toimunud Billboardi muusikaauhindade galat. Paarike jagas punasel vaibal kirglikku suudlust, mille käigus nägi ka naise kleidi alla.

2017. aastal abiellunud räpparid suudlesid punasel vaibal nii kirglikult, et Cardi B jalg tõusis rinnuni. Naine polnud aga arvestanud, et sügava lõhikuga kleit ei varja päris kõike, mida peaks. Niisiis on nüüd teada, millist aluspesu 26-aastane naisräppar kauni õhtukleidi all kannab.

Kuna fännid läksid juhtunust elevile ja hakkasid levitama jutte, nagu oleks punasel vaibal saanud räppari intiimpiirkonda näha, pidas Cardi B, kes sai galal lausa 21 nominatsiooni, targemaks keelepeksjaid harida.

Naisräppar kooris paljaks ja postitas Instagrami video, kus selgitas, et galal välgutas ta tagumikku, mitte midagi rohkemat. «Te tahate kõik nii väga mu t***i näha? Oleksite pidanud mind vaatama tulema, kui olin strippar,» lajatas Cardi. Naine tegeles strippamisega 19-aastaselt.

Videos, mis nüüd juba Instagramist kustutatud on, selgitas ta, milline funktsioon ta intiimkehaosadel on. Kuna selgitused trükimusta ei kannata, võivad julgemad videot oma silmaga vaadata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles