Uus uhke amet! Mart Normet ühineb Eesti EXPO 2020 Dubai meeskonnaga

Kertu Jukkum
, Meelelahutusportaalide juht
Copy
Foto: Eesti EXPO 2020 Dubai meeskond: Aive Kalev, finantsjuht Andres Kask, Eesti EXPO sihtasutuse tegevjuht Madis Kass, partnersuhete ja ekspositsiooni juht Mart Normet, kommunikatsioonijuht

Eesti Laulu pikaaegne produtsent ja Maailmakoristuse telejuht Mart Normet asub tööle Dubai EXPO 2020 Eesti sihtasutusse kommunikatsioonijuhina, kelle ülesandeks on Eesti avalikkuse teavitamine maailmanäitusega seonduvast ning Eesti tuntuse kasvatamine välismaal.

«See on suurepärane võimalus ajada Eesti asja globaalselt. Meil on maailmale pakkuda ja näidata palju sellist, mille üle olla uhke,» räägib Mart Normet. 

EXPO sihtasutuse juht Andres Kask rõõmustab Mart Normeti meeskonnaga ühinemise üle. «Mardi rahvusvaheline haare ja oskused inimestele elamusi pakkuda, on teada-tuntud. Mul on väga hea meel, et see oskus saab nüüd Eesti tutvustamisel Dubais rakendust.»

Mart Normet jätkab paralleelselt tegevust ka World CleanUp Day 2019 ehk Teeme Ära liikumisest alguse saanud Maailmakoristuspäeva loovjuhina. «EXPO-l on esindatud 192 riiki ja Maailmakoristusel loodame välja saada vähemalt 160 riiki, nii et mingis mõttes on need mõlemad justkui terve maailma mudelid,» kirjeldab Normet. «EXPO maailmanäitus toob välja riikide ja kultuuride erinevused, samas liites meid kõiki kokku sellel ainsal planeedil, mis meil elamiseks on. Oleme koos kreatiivsed ning loome parema tuleviku - Dubai EXPO peasõnum on see, mis mind tugevalt kõnetab.»

Eesti läheb sel korral maailmanäitusele ettevõtete ja riigi koostöös. Kõiki organisatsioone ja ettevõtteid oodatakse ühinema näituse ekspositsiooniga ja EXPO kõrvalprogrammidega, millega saab liituda juba täna. Huvilistel palume kirjutada aadressil dubaisse@expo2020.ee. 

Maailmanäitus toimub Araabia Ühendemiraatides 2020. aasta oktoobrist kuni 2021. aasta aprillini. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles