Pildid: Katie Price läheb 11. korda rinnaoperatsioonile, et välja näha nagu see 26-aastane modell!

Elu24
Copy
Katie Price Londonis fotosessioonil
Katie Price Londonis fotosessioonil Foto: Doug Peters /EMPICS Entertainment/Scanpix

Endine briti glamuurimodell Katie Price (40) ei varjagi, et on lasknud enda kallal tööd teha. The Sun kirjutab, et nüüd läheb Katie taas noa alla, et näha välja nagu 26-aastane Instagrami modell Chloe Khan.

Katie lähikondlane kinnitas The Sun'ile, et staar läheb mais oma üheteistkümnendale rinnaoperatsioonile ning laseb eemaldada ka kõhupiirkonnas oleva armi.

«Ta laseb oma keha täiesti ümber teha,» rääkis Katie sõber väljaandele. Allika sõnul laseb staar oma rindu uuesti opereerida, sest talle tunduvad need ebaühtlased.

Katie Price lahkumas sünnipäevapeolt. 2019.
Katie Price lahkumas sünnipäevapeolt. 2019. Foto: Scanpix/GoffPhotos.com

«Chloe Khan soovitas Katie'le Comfort Zone Surgery kliinikut Instanbulis - nad suhtlevad sotsiaalmeedia vahendusel ja Chloe jagas temaga kontakti,» rääkis lähikondlane.

«Katie on alati olnud paranoiline, et tal «pole tagumikku» ja ta arvab, et Chloe näeb suurepärane välja. Ta sooviks ka selline välja näha ja usub, et Chloe ilukirurgi juurde minnes saab ta samasuguse keha.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Getting ready for tonight in my @saintluxeclothing set ?? Do you rate or hate it ?

A post shared by ?CHLOE KHAN? (@chloe.khan) on

«Tema missiooniks on täiusliku keha saavutamine ja ta broneeris juba Chloe'i kirurgi juurde operatsioonid järgmiseks kuuks,» teadis allikas rääkida.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❄️ S N O W B U N N Y ❄️

A post shared by ?CHLOE KHAN? (@chloe.khan) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SWIPE ACROSS .. 1 0r 2? (Posed or natural ?)

A post shared by ?CHLOE KHAN? (@chloe.khan) on

Chloe sai tuntuks, kui osales 2010. aastal briti talendisaates. Toona esitles ta end veel Chloe Victoriana ning väitis, et just tema on see, keda kohtunikud saatest otsivad. 

Vaata videot:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles