Video: «Vihane kaheksa» näitleja Demian Bichir leidis oma naise basseinist, kuid ta surma põhjus ei ole veel teada

Inna-Katrin Hein
Copy
Stefanie Sherk ja Demian Bichir
Stefanie Sherk ja Demian Bichir Foto: Janet Gough / AFF-USA.com / Starmax/PA Images/Scanpix

Mehhiko päritolu Hollywoodi staar Demian Bichir teatas, et leidis oma naise Stefanie Sherki 13. aprillil nende kodubasseinist teadvuseta olekus ja ta kutsus kiirabi.

Kanada päritolu modell ja näitlejanna, 37-aastane Sherk suri 20. aprillil,  olles enne  seda olnud kaheksa päeva haiglas, teatab news.com.au.

Bichir tegi Instagramis emotsionaalse postituse: «Kallid sõbrad, kirjutan Sherki ja Bichir Nájera perekondade nimel, kuna meid tabas 20. aprillil raske kaotus, suri meie kallis Stephanie Sherk. Minu kallis ja armastatud naine. Meie kõik jääme teda igatsema».

Stefanie Sherk ja Demian Bichir
Stefanie Sherk ja Demian Bichir Foto: OConnor / AFF-USA.com / Starmax/PA Images/Scanpix

Pere palus neile raskel ajal privaatsust, et nad saaksid rahus leinata.

Bichiri ja Sherki kodu asub Californias Sherman Oaksis, neil on seal villa koos suure aia ja basseiniga.

Kinnitamata andmetel oli Sherkil diagnoositud depressioon ja ta võttis ravimeid. Politsei uurib naise surma kui õnnetusjuhtumit, kuid veel ei ole teada, mks ta basseinis oli ja mis ta surma põhjustas. 

Bichiri mitmed kolleegid avaldasid talle sotsiaalmeedias kaastunnet, nende seas ka režissöör Quentin Tarantino filmi «The Hateful Eight» (Vihane kaheksa) näitlejad. Selles linateoses mängis ka Bichir.

Demian Bichir rääkimas 2015 San Diegos filmisündmusel linateosest «The Hateful Eight» (Vihane kaheksa) ja Bobist, keda ta kehastas
Demian Bichir rääkimas 2015 San Diegos filmisündmusel linateosest «The Hateful Eight» (Vihane kaheksa) ja Bobist, keda ta kehastas Foto: Chris Pizzello / AP/Scanpix

Los Angelese väljaannete teatel tehakse Sherkile lahkamine Los Angelese maakonna kohtuarstlikus ametis.

Sherkil lõppesid aprilli alguses uue filmi «Grudge» võtted, ta mängib selles linateoses koos Jacki Weaveriga. Film peaks kinolinadele jõudma 2020.

Sherk on mänginud näiteks veel filmides «Star Power», «Loco Love» ja «Valentine’s Day». Samuti seriaalides «CSI: Cyber», «The Bridge» ja «#Hashtag».

55-aastane Bichir sai 2011 Oscari nominatsiooni rolli eest filmis «A Better Life». Lisaks tuntakse teda Quentin Tarantino vesternist «The Hateful Eight».

Bichir ja Sherk olid koos alates 2011. aatsast. Neil ei ole ühiseid lapsi, kuid peres kasvab tütar Gina, kelle ema on Bichiri eelmine naine, Mehhiko lauljanna Lisset Gutiérrez Salazar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles