Kristiina Heinmets-Aigro: iga päev peaks leidma 30 minutit enda jaoks

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiina Heinmets
Kristiina Heinmets Foto: Viktor Burkivski

Bastioni loovjuhina toimetama asunud eksmiss Kristiina Heinmets-Aigro ütles ajakirjale Kroonika antud intervjuus, et ilu säilimise nimel on kõige olulisem osata säilitada looduse poolt antut ja ennast mitte ära rikkuda kõikvõimalike kreemide-iluprotseduuride-meigitoodetega.

«Kõige suurem viga on laiskus enda suhtes - aega on vähe ja selle suurendamiseks jäetakse enda mitte kohe välja paistvad vajadused rahuldamata. Uuesti end käsile võtta ja vormi taastada on kümneid kordi raskem kui selle pidev säilitamine. 30 minutit iga päev enda jaoks - selle aja peaks leidma,» märkis Kristiina.

Ta soovitas juua iga päev mitu klaasi tavalist sidruniga vett ning niisutada nahka ja juukseid naturaalse oliiviõliga, eriti talvel.

Veel tunnistas naine intervjuus, et kuna ta ei ole kodus vaikselt nokitseja tüüpi, pole tema jaoks järgmise aasta alguses kuueseks saava Airon Kindluse ja äsja kolmandat sünnipäeva pidanud Charlton Leonhardiga kodus olemine just kõige lihtsam olnud.

«Kõige olulisem on laste heaolu ja vastavalt sellele saan enda ettevõtmiste koormat suurendada või vähendada,» lisas Kristiina. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles